3 reguli pe care persoanele xxl trebuie sa le respecte

haine grasuti
haine grasuti
haine grasuti

Daca greutatea ta depaseste greutatea recomandata de medici, un prim lucru pe care trebuie sa il faci este acela de a gasi un stil de viata mai sanatos. Problemele secundare, legate de imbracaminte, spre exemplu, pot fi rezolvate ceva mai usor. Exista zeci de magazine haine xxl care asigura produse pentru grasi si grasuti si exista o adevarata moda xxl, care transforma orice persoane, indiferent de greutate, intr-una atractiva.

Cu toate astea, multe persoane supraponderale dau gres in a respecta cateva reguli destul de simple. Chiar daca par destul de dure cele 3 reguli, trebuie sa le amintim, deoarece eunt esentiale pentru toti cei cu probleme cu greutatea.

1) Nu purta haine slim! Hainele slim au o singura destinatie: persoanele slim. In cazul in care ai burta, brate foarte mari si picioare la fel de generoase, o pereche de blugi slim s-ar putea sa iti faca mai mult rau decat bine. De asemenea, hainele lipite de corp nu iti fac absolut nicio favoare.

2) Nu purta curea. De cele mai multe ori, persoanele supraponderale au un corp destul de dezechilibrat, toracele si abdomenul fiind mult mai mari decat picioarele. In cazul in care alegi sa porti curea, diferenta dintre cele doua parti ale corpului este accentuata si nu este deloc estetica. Cel mai bine este sa se gaseasca variante prin care sa nu se intrerupa linia verticala a hainelor. Alaturi de curea trebuie sa se evite mansetele de pantalon sau camasa cu guler.

3) Nu purta talpa subtire. Pe langa faptul ca este inconfortabila atunci cand ai de carat peste 100 de kg, nu este deloc estetica. Exista o multime de pantofi cu talpa ceva mai groasa care sunt foarte atractivi si cu siguranta, iti ofera o estetica placuta.

Moda pentru persoane supraponderale nu este chiar atat de ofertanta recum este cea destinata persoanelor cu o greutate normala. Partea buna este ca exista, insa. Atata vreme cat ai la dispozitie magazine XXL, o multime de sfaturi online legate de cum trebuie sa te imbraci si mai ales cum nu trebuie sa te imbraci, este bine sa profiti. In caz contrar, nu grasimea iti face cel mai mult rau estetic, ci faptul ca alegi sa porti haine care nu sunt potrivite pentru tine.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.