Ce oglinda trebuie sa alegi pentru a obtine un look industrial in casa ta?

Nu ai in casa un living mare, deschis, dar iti place foarte mult stilul industrial cu codurile sale ale vechilor ateliere ? In acest caz, cea mai buna alegere pe care ai putea sa o faci este oglinda in stil industrial. Stilul industrial este unul indemodabil.

Este o tendinta atemporala care merge de minune cu orice tip de decor. O veste buna, nu-i asa? Iar oglinda pe langa faptul ca este un perfect reprezentat pentru acesta, este un element de decor foarte util, care vine cu un plus de caracter pentru orice incapere. Iata deci care sunt modelele de oglinda pe care trebuie sa le alegi.

O oglinda sic cu un model de semi-luna. Acest tip de oglinda industriala in forma de semi-luna nu este foarte raspandit, dar este plin de farmec. Se poata agata la fel ca si o oglinda traditionala sau deasupra unei porti pentru ca intrarea in casa sa arate cel mai bine. Geometria unei oglinzi industriale cu un model cu patrate. Cel mai adesea, se compune din patru sectiuni, cu patrate ca niste ferestre, separate de o structura de fier.

Este un tip de oglinda foarte moderna si glamour. O oglinda ca o usa de la un atelier. Daca vrei cea mai originala oglinda, alege un model care va veni cu un plus de profunzime pentru intrarea din casa ta si care va mari vizual incaperea. Delicatesea unei oglinzi in forma de arcada. Acest tip de oglinda este in general destul de impozanta si de maiestuoasa. Se poate pune direct pe jos, in living, unde va atrage toate privirile si va conferi o alta dimensiune incaperii. Oglinzile dreptunghiulare industriale sunt cele mai elegante. Mai ales cele cu un cadru din aluminiu, care sunt foarte contemporane.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.