Aspecte smart pentru un corp foarte bine definit

injectare steroizi masa musculara

injectare steroizi masa muscularaChiar daca cresterea musculara fara ingrasare este aproape imposibila, poate fi redusa la minimum cresterea cantitatii de grasime respectand aceste principii atunci cand sunt alimentele pentru perioadele de antrenament. Steroizi-originali.com prezinta mai multe idei importante de la care poate porni o rutina de crestere a masei musculare eficienta.

Pentru a castiga masa masa musculara corpul trebuie sa primeasca mancare. Dar, nu orice fel de mancare este bun. Daca alimentele rapide, pizza si mesele procesat par o idee buna, deoarece ofera multe calorii, este de fapt opusul. Acest lucru se intampla din mai multe motive: indicele lor glicemic este sistematic prea mare, continutul ridicat de grasimi si calitatea nutritionala slaba.

  • indicele glicemic: alimentele cu un IG ridicat determina o crestere brusca a nivelului de zahar din sange, ceea ce determina organismul sa produca o cantitate mare de insulina. Acest lucru are doua efecte nedorite. Primul este depozitarea substantelor nutritive sub forma de grasimi. Al doilea este ca, prin repetarea acestor varfuri de insulina, organismul risca sa devina rezistent la acest hormon si, prin urmare, persoana poate face diabet. Prin urmare, este mai bine sa fie consumate alimente cu un IG scazut pentru cresterea in greutate sanatoasa;
  • consumul de grasimi: chiar daca grasimile isi au locul in dieta, acestea nu ar trebui consumate excesiv pentru ca pot genera afectiuni cardiovasculare. Atat mancarea procesata, cat si cea fast food este plina de grasimi. Aceste produse pot chiar sa contina grasimi trans care sunt daunatoare organismului. Un alt efect neplacut este ca aceste grasimi contin prea mult omega-6, ceea ce poate promova o stare inflamatorie generalizata. Acesta este un alt motiv pentru a evita acest tip de mancare. Pentru un castig de masa musculara sanatos, trebuie sa fie consumate grasimi nesaturate si saturate intr-un mod controlat si sa se acorde atentie aportului de omega-3 in comparatie cu omega-6;
  • calitatea nutritionala: alimentele denumite junk food contin de obicei nutrienti de calitate slaba si chiar substante inutile pentru corpul uman, aditivi chimici care pot fi daunatori sanatatii. Se recomanda evitarea acestor alimente si inlocuirea lor cu unele care permit un castig sanatos de masa musculara. Este usor ca o persoana sa se concentreze asupra caloriilor si numai pe asta. Acest lucru are sens, deoarece datorita lor va incepe cresterea musculara. Cu toate acestea, ceea ce uita cei mai multi sportiv este ca atunci cand se concentreaza pe calorii nu mai mananca suficiente fructe si legume pentru ca sunt sarace in calorii si ocupa mult spatiu in farfurie.
Vezi si:  Accesorii trambulina - Trambulinele elastice un hit inca de la aparitia lor

Cu toate acestea, aceste plante permit corpului sa se umple de vitamine si minerale si ajuta si la reglarea aciditatii corpului. Acest ultim punct este important, deoarece o dieta de castig in masa musculara este de obicei acidifianta, ceea ce poate duce la multe probleme de sanatate.

Injectarea corecta a steroizilor

Este foarte important ca persoanele care iau steroizi sa se documenteze cu privire la injectarea corecta a steroizilor pentru a evita problemele ulterioare. Fiecare tip de steroizi are propriile indicatii, care trebuie sa fie respectate cu strictete.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.