Ce protectie sa alegi pentru smartphone-ul tau

Fie folosesti un smartphone drept sursa de divertisment sau in interes de serviciu, acesta a devenit un accesoriu nelipsit din viata de zi cu zi. Din acest motiv trebuie sa ai mare grija de el deoarece, pe langa faptul ca il folosesti in mod frecvent, un smartphone este un gadget sensibil ce necesita o ingrijire constanta.

De ce trebuie sa iti protejezi telefonul inteligent? Stiind ca un smartphone are un pret relativ ridicat trebuie neaparat sa il protejezi de socuri si de zgarieturi. Insa gasirea protectiei adecvate poate fi o misiune destul de dificila.

Protejarea smartphone-ului de socuri. Un smartphone este pe cat de util pe atat de fragil. Poate suferi socuri in cazul in care nu este protejat in mod corespunzator. Exista mai multe solutii pentru minimizarea acestor riscuri. Intai si intai trebuie sa achizitionezi o carcasa adaptata modelului telefonului tau. Exista numeroase huse de protectie pe piata, modele clasice, originale sau personalizabile. Aceste carcase sunt concepute in general din policarbonat sau din silicon si protejeaza spatele telefonului tau. Aceste carcase sunt solide si protejeaza telefonul de socuri si caderi insa doar spatele, ecranul fiind expus.

O alta solutie este husa care acopera telefonul in totalitate. Majoritatea din aceste huse de protectie sunt din piele sau poliuretan, deschiderea putand fi verticala sau orizontala. Husa tip etui reprezinta cea mai buna modalitate prin care iti poti proteja telefonul de socuri.

Protejarea smartphone-ului de zgarieturi si praf. Daca husele si carcasele nu sunt pe placul tau, cea mai buna modalitate de a-ti proteja telefonul inteligent de praf si de zgarieturi este folosirea unui film protector pentru ecran. Folia de protectie este cea mai populara solutie: anti-amprenta, de sticla, duo protect sau tip oglinda sau anti-soc, exista o multitudine de variante pe piata. Cele mai eficiente sunt ele din sticla, cu o grosime de 0,3 mm protejeaza ecranul telegonului de socuri, zgarieturi si praf.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.