Ce sunt și la ce folosesc precadrele pentru tâmplărie. Le găsești la PVCmag

precadru-ferestre-pvcmag_2

Tu știi ce e o casă pasivă? Dar știi ce sunt precadrele pentru tâmplărie? Acestea sunt legate una de cealaltă și te ajută să obții confort termic și să economisești bani buni. Casele pasive sunt acele locuințe în care e cald și bine iarna și răcoare vara, fără să fie nevoie de o sursă obișnuită de încălzire. Iar precadrele sunt utilizate pentru montajul ferestrelor și ușilor la standard de casă pasivă.

Precadrele pentru tâmplărie reprezintă profile din polistiren expandat dens. Acestea se utilizează în montajul ferestrelor și ușilor pentru obținerea unei izolații termice și fonice excelente. Articolele se instalează în exteriorul zidului, în termosistem. Ele permit izolarea optimă a rosturilor de racordare a tâmplăriei și elimină complet punțile termice. Produsele termoizolante se găsesc în diferite stiluri, dimensiuni și modele la magazinul online PVCmag.

Beneficiile alegerii precadrelor pentru tâmplărie în izolarea locuinței tale

  • Izolație termică mai bună. Ai nevoie de precadre tamplarie deoarece reduc considerabil pierderile de căldură prin ferestre și uși. De asemenea, contribuie extrem de mult la economisirea energiei și la reducerea costurilor cu încălzirea și răcirea casei tale.
  • Izolație fonică perfectă. Profilele precadru atenuează cu mult zgomotul exterior. În acest fel îți oferă un confort fonic sporit în interiorul locuinței.
  • Punțile termice sunt eliminate. Punțile termice se referă la părțile din construcții unde căldură se pierde mai ușor. De ce? Din cauza diferenței de conductivitate termică a materialelor utilizate în construirea casei. Precadrele de la PVCmag elimină complet punțile termice din jurul tâmplăriei. Se contribuie astfel la o eficiență energetică cu mult mai bună a întregii clădirii, fie că e casa ta, sediul de muncă sau un magazin.
  • Rezistență crescută. Produsele asociate cu casele pasive sunt realizate din polistiren expandat dens. Adică e vorba de un material rezistent la intemperii și la mucegai, perfect pentru tine și confortul tău.
  • Montaj ușor de realizat. Precadrele pentru tâmplărie se montează destul de ușor și rapid, fără a fi necesară o manoperă specializată. E nevoie de un adeziv special și de șuruburi pentru o fixare cât mai rezistentă a acestor precadre montaj.
  • Investiție financiară. Articolele de etanșare și eficiență energetică de la PVCmag reprezintă o soluție accesibilă ca preț și o adevărată investiție financiară. Vei obține astfel îmbunătățirea performanței energetice a clădirii în care locuiești sau lucrezi, iar costurile la facturi se vor reduce considerabil.
Vezi si:  Plasa antiinsecte necesita curatare? Specialistii va ofera cele mai utile sfaturi!

Deci, să alegi sau nu precadre tâmplărie pentru casa ta?

Având în vedere informațiile aduse mai sus, te poți hotărî simplu dacă asta e o opțiune pentru tine sau dacă, totuși, nu ți se potrivește. Însă, lasă-mă să-ți mai spun ceva în avantajul precadrelor pentru uși și ferestre.

Vrei să te bucuri de un cămin mai confortabil, mai eficient din punct de vedere energetic și mai silențios? Atunci află că precadrele pentru tâmplărie sunt o soluție perfectă. Ele te pot ajuta să reduci cu mult costurile la încălzirea și la răcirea locuinței. În plus, dacă dorința ta e ca locuința să-ți fie refugiu, locul cel mai minunat unde să te retragi, instalând precadre montaj îți vei asigura un mediu mai sănătos și mai plăcut.

Precadrele pentru tâmplărie sunt disponibile la magazinul online PVCmag în diverse dimensiuni și grosimi. Orice proprietar de locuință va găsi ceva potrivit cu diferitele tipuri de ferestre și uși pe care le are deja instalate la domiciliu. Vital este să alegi accesoriile potrivite pentru nevoile tale exacte. Ia în considerare dimensiunile tâmplăriei, grosimea termosistemului și performanță termică pe care o dorești la interior.

Recomandări vis-a-vis de montajul precadrelor pentru uși și ferestre:

  • Deși nu e mare inginerie, se recomandă totuși ca precadrele să fie instalate de către personal calificat atunci când faci modificări la casă sau îți ridici casa nouă. Cu siguranță dorești o instalare corectă și eficientă, așadar apelează la specialiști.
  • Alege precadre doar de la producători de încredere pentru a te asigura de calitatea și rezistența produselor. Și magazinul din care le iei contează.
  • Consultă un expert în domeniul construcțiilor(inginer, maistru, etc.) pentru a primi recomandări personalizate vis-a-vis de alegerea unor precadre tâmplărie potrivite pentru căminul tău.
Vezi si:  Masa clasică, sub lumina reflectoarelor din diningul tau

Precadrele pentru ferestre și uși sunt acea soluție practică și accesibilă care va îmbunăti performanța energetică și confortul din casa ta. Alege modele potrivite de la PVCmag și bucură-te de o casă mai călduroasă, mai silențioasă și mai confortabilă!

Contact:

contact@pvcmag.ro

0791 241 288

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *