Cel mai bun mod de a-ti monitoriza scaderea in greutate

cel-mai-bun-mod-de-a-ti-monitoriza-scaderea-in-greutate

cel-mai-bun-mod-de-a-ti-monitoriza-scaderea-in-greutateStiind ce „instrument” sa utilizezi poate fi dificil, iar alegerea potrivita este diferita pentru fiecare. Vestea cea buna? Ai mai multe optiuni…

Cantarul

Iti place sau nu, cantarul te poate ajuta sa urmaresti progresul. Pentru unii, cantaritul regulat ii poate ajuta sa se motiveze mai tare. Dar, daca esti genul care simte nevoia sa se cantareasca in fiecare ora, sau daca te vei speria atunci cand mesele sarate afecteaza greutatea pe moment, atunci probabil cantaritul constant nu este o alegere buna. Un cantar performant iti asigura un rezultat mai concret si mai exact atunci cand te cantaresti, iar un astfel de cantar poti sa gasesti si aici.

Aplicatiile fitness

Cu toate ca statul cu ochii la telefon sau pe computer te poate impiedica sa-ti faci exercitiile, anumite aplicatii de fitness de pe aceste dispozitive cu siguranta te pot inspira sa te misti mai mult. Un raport Neilson a constatat ca aproape o treime din proprietarii de smartphone-uri din SUA, au accesat aplicatiile din categoria de fitness si de sanatate intr-o singura luna. (si exista o veste buna: aplicatiile gratuite de fitness functioneaza la fel de bine ca si alte trackere de activitate care sunt costisitoare.)

Dispozitivele portabile te pot ajuta sa-ti numeri pasii si caloriile arse, in timp ce aplicatiile te pot ajuta sa iti faci un program de mese si exercitii. Dar este nevoie de un anumit tip de persoana pentru a obtine beneficii din aceste metode de monitorizare. Daca esti cunoscator de tehnologie si nu te deranjeaza introducerea si interpretarea datelor, atunci aceste instrumente te pot ajuta sa concurezi cu tine in fiecare zi. Dar, daca nu iti place sa porti dupa tine tehnologii pentru fitness, sau daca te simti prea incarcat cu date, nu iti face griji, nu esti singurul, si exista oricum o multime de optiuni care se potrivesc poate mai bine cu stilul tau de viata, si programul pe care il ai. Este suficient sa iesi la alergat si sa-ti monitorizezi macar o data activitatea, iar daca vei frecventa acelasi parc, sau aceeasi zona de alergare, te vei invarti in jurul aceluiasi numar de calorii arse.

Oricare ar fi metoda ta de monitorizare al greutatii, trebuie sa retii ca scopul principal este sa reduci grasimile si sa scazi in greutate, asa ca incearca sa te concentrezi cat mai mult pe dieta si pe arsul grasimilor prin miscare.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.