Cele mai bune circuite la cascada Niagara

O excursie la uimitoarea cascada Niagara este fara indoiala pe lista de dorinte a mai multor calatori. Dar sa stii unde sa mergi si cel mai bun mod de a experimenta cascada, precum si alte atractii din zona, pot fi colpesitoare. Cu aceasta in minte, am selectat cele mai bune excursii si circuite la cascada Niagara, bazate pe recomandarile calatorilor si pe sfaturile expertilor. Indiferent daca vreti sa simtiti pulverizarea apei pe fata sau sa admirati cascada din aer, aceste cicruite va vor ajuta sa profitati la maxim de vizita dumneavoastra.

See Sight Tours- Turul de zi si de noapte la cascada Niagara
Este o alegere ideala daca nu aveti doar o zi pentru a admira cascada, turul de opt ore va permite sa observati aceasta specie naturala din diferite perspective. Veti vedea cascada de pe puntea de observare a Turnului Skylon, o sa va bucurati de o vizionare in spatele scenei cu Jouney Behind the Falls si o sa luati doua croaziere, una in timpul zilei si una noapte. Vara o sa puteti vede si artificii.

Croaziere Hornblower Niagara – voiaj la cascade
Acest tur de 20 de minute ofera o priveliste apropiata a caderi Americane si caderi Horseshoe, la fel ca si a uimitoarei Great Gorge. Turul este insotit de comentariu audio si include accesul la Hornblower Niagara Funicular pentru vederi panoramice ale caderilor. Cei care se duc la acest tur, spun ca este neaparat pentru toata lumea sa incerce si descriu experienta ca o bucurie imensa. Ei mai spun si ca, trebuie sa purtati ponchourile oferite de companie, pentru ca va veti uda cu siguranta.

Vezi si:  Cele mai impresionante temple din lume

Excursii Grape Escape Wine – tur de dupa masa cu vehicule
Experimentati podgoriile din Niagara pe acest tur, care include vizitele in patru fabrici din regiune. Rutele se schimba zilnic, dar cei care se duc la acest tur, vor vizita cu siguranta o podgorie mare, la fel si trei vinarii tip boutique si vor avea parte de gustari de cascaval. Participanti vor incerca 12 vinuri, inclusiv faimosul vin de gheata al regiunii.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.