Lucruri pe care trebuie sa le faci inainte de micul-dejun

Primele ore ale diminetii reprezinta un spatiu pentru a dezvolta activitati care necesita multa concentrare. Consacrarea acestui moment anumitor sarcini ne ajuta sa infruntam restul zilei intr-o maniera pozitiva.

De-a lungul zlei, avem numeroase sarcini de facut: profesionale, domestice sau personale. Sa incepi dimineata intr-un mod organizat, mizand pe unele obiceiuri sanatoase este cea mai buna modalitate de a infrunta restul zilei cu energie si productivitate.

Bea apa

Hidratarea organismului inainte de micul-dejun reprezinta un punct important pentru a incepe ziua cu obiceiuri sanatoase. Un pahar cu apa pe stomacul gol te ajuta sa arzi mai eficient caloriile si are numeroase beneficii asupra functiei renale.

Unele persoane prefera sa adauge lamaie,ceea ce este si mai bine.

Trezeste-te devreme

Ai crede ca este unul din cele mai difcile obiceiuri de adoptat insa nu este un lucru imposibil daca practici des acest lucru si esti perseverent. Dupa ce te-ai trezit mai multe saptamani la rand la aceeasi ora, organismul tau se va obisnui si va intelege ca este ora ideala de trezire.

Exercitii

Cea mai recomandata activitate inainte de micul-dejun este urmatoarea: exercitiile fizice. Iesi afara la alergat, fa exercitii in casa sau la sala de sport, toate acestea te ajuta sa iti controlezi caloriile si sa iti activezi organismul.

Meditatie sau Yoga

O alta activitate pentru a inlocui sau a insoti exercitiile fizice consta in a rezerva aproximativ 15-20 de minute pentru relaxare, pentru a practica Yoga sau meditatie.

Sa reusesti sa te deconectezi de gandurile tale, de sarcinile care te asteapta pe parcursul zilei te ajuta sa eviti stresul. Unele persoane prefera exercitiile de Yoga. Poti practica respiratia profunda sau tehnicile de mindfulness.

Citeste informatii

Sa te informezi cu privire la actualitate prin intermediul unui ziar, televizor sau retele sociale este o activitate pe care multe persoane aleg sa o faca dis de dimineata. Este vorba despre un obicei personal.

Sursa: https://amelioretasante.com/10-choses-que-vous-devez-faire-avant-le-petit-dejeuner/

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.