Cele mai bune masini din 2020 conform Consumer Reports

De fiecare data cand vrei sa iti schimbi masina, iti pui aceeasi intrebare: ce masina ar trebui sa cumpar? Nu prea conteaza marca sau categoria pe care vrei sa o alegi, iata care sunt cele mai bune masini din 2020 conform Consumer Reports.

Toyota Corolla. Iata care sunt punctele sale forte conform Consumer Reports: spatiu generos, economie de benzina, siguranta fara pereche, conform atunci cand este condusa si o mare varietate de modele.

Subaru Forester. Iata care sunt cele mai mari avantaje ale sale: un aspect practic, economie de benzina, confort mare in conducere, maniabilitate, vizibilitate si o multime de alte calitati in afara soselei.

Toyota Prius. Iata care sunt punctele sale forte care te vor seduce cu siguranta: economie de benzina, mai ales in versiunea Prius Prime, fiabilitate, design exterior si design interior distinctiv si cea mai buna achizitie de pe piata.

Kia Telluride. Este o masina care se comporta excelent pe sosea, cu cel mai bun raport pret si echipare, confort, spatiu generos, scaune foarte confortabile si multe altele.

Honda Ridgeline. Punctele sale forte sunt urmatoarele: are un comportament foarte bun pe sosea, este foarte confortabila este foarte silentioasa, are o accelerare foarte buna si puternica, este foarte rafinata si are o tehnologie de varf.

Lexus RX. Fnctioneaza si ruleaza pe sosea foarte bine, este foarte silentioasa, foarte confortabila si fiabila.

Tesla Model 3. Este o masina foarte maniabiala confortabila, cu o tehnologie de varf si cu o autonomie electrica foarte buna.

Toyota Avalon. Puncte forte- un spatiu foarte generos, un model foarte sofisticat, confrot in rulare, economie de benzina, fiabilitate mare si o tehnologie de varf.

Vezi si:  Harti GPS online

Principalele criterii au fost deci in randul consumatorilor- condusul, siguranta, fiabilitatea de care da dovada si nivelul de satisfactie in randul clientilor.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.