Cele mai comune greseli pentru camera de zi

In zilele noastre, camera de zi este una dintre cele mai importante incaperi din casa – si, de asemenea, locul de reproductie pentru unele dintre cele mai grave greseli de design interior. Din fericire, daca problema este canapeaua care acopera peretii sau ignora estetica in favoarea functionalitatii stricte, majoritatea acestor probleme au si o rezolvare destul de usoara.

Daca credeti ca puteti fi vinovat de una sau doua greseli din camera de zi, continuati sa cititi. Va vom arata cum puteti identifica problema cu usurinta si va vom explica de ce nu functioneaza. Uneori, micile modificari fac toata diferenta.

Proportia inteleasa gresit
Proportia este unul dintre elementele cheie ale designului interior. In esenta, acest concept se reduce la modul in care obiectele din camera se raporteaza intre ele. In mod ideal, fiecare componenta a camerei variaza ca forma si dimensiune pentru a mentine lucrurile interesante din punct de vedere vizual, dar inca se reunesc pentru a face spatiul sa se simta unificat corespunzator.

Neintelegeri in format
Cu totii am vazut o camera de zi sau doua in care toata mobila a fost impinsa la perete, lasand un spatiu cavernos in mijlocul camerei. In timp ce acest lucru initial poate parea o modalitate excelenta de a face camera sa se simta mai mare, in final lasa spatiul sa se simta neechilibrat. De asemenea, limiteaza foarte mult cantitatea de spatiu utilizabil.

Negasindu-va straturile
In zilele noastre, camerele de zi sunt unele dintre cele mai folosite spatii din casele noastre. Este locul unde mergem cand ne intoarcem acasa, sa ne distram si sa ne relaxam dupa o zi lunga. Cu toate acestea, intrucat aceste incaperi au devenit din ce in ce mai „locuite”, au devenit, de asemenea, victime ale prioritizarii functiei asupra formei, in masura in care spatiul se simte in cele din urma incomplet.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.