Planul lui Tesla de a lasa industria auto in urma cu informatii auto interesante

Masina medie are deja peste 150 de milioane de linii de cod, conform unui raport KPMG din 2018, iar un procent mai mare de software va fi dedicat divertismentului in masina in viitor.

Tesla a fost intotdeauna cunoscuta pentru ca a pus „oua de Paste” – surprize secrete descoperite de proprietari – in masinile sale, cum ar fi o functie care face ca luminile masinii sa intre in modul disco. Dar noutate deoparte, CEO-ul Tesla, Elon Musk, este serios in ceea ce priveste divertismentul in masina. In cadrul celui mai recent apel de castiguri al companiei, CEO-ul Tesla a spus ca obiectivul este crearea unui sistem de infotainment care sa ofere „cea mai mare distractie pe care o poti avea intr-o masina”.

Musk a aruncat in umbra si alte companii auto. „Scopul sistemului de informare este de a spune care este cea mai mare distractie pe care o poti avea intr-o masina. Nu cred ca alte companii auto se gandesc intr-adevar la acest lucru „, a spus el in timpul recentului apel al Tesla. „Nu este doar un fel de dispozitiv de utilitate de transport fara suflet si fara caracter.”

Concurenta pe piata masinilor electrice devine din ce in ce mai acerba, Ford dezvaluind SUV-ul sau complet Mustang Mach-E, care include un ecran mare de afisare centrala. Si pe masura ce masinile cu autovehicul se apropie de realitate, interiorul unui automobil va „deveni mult mai mult o oportunitate de divertisment”, a spus Musk.

Tesla a adaugat recent o biblioteca „Karaoke” de cantece si versuri; Proprietarii modelului S, modelul X sau modelul 3 isi pot conecta acum conturile Netflix, Hulu si YouTube la consola centrala (cand masina este parcata). Tesla adauga si acces la Spotify Premium si mai multe jocuri la Tesla Arcade existenta. Are un parteneriat cu compania de jocuri StudioMDHR pentru jocul sau Cuphead.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.