Țigările electronice și vaporizatoarele – o variantă de a înlocui țigările clasice

mod-electronic

mod-electronicTe-ai gândit vreodată să înlocuiești țigările clasice cu țigările electronice sau cu vaporizatoarele? Dacă nu ți-a trecut acest gând niciodată prin minte, atunci, cu siguranță, în cazul în care fumezi regulat sau ocazional, măcar o dată te-ai gândit că ai vrea să renunți la fumat. Dacă acest lucru este posibil, de cele mai multe ori nu se intampla dintr-o dată.

Țigările electronice și vaporizatoarele te ajută să spui stop fumatului

Ei bine, în această premisă există, fără dar și poate și un adevăr. Care este acesta? În cazul vaporizatoarelor, este de reținut faptul că nu se fumează, ci se vapează. Astfel, ai trecut de la fumat, la vapat. Dar acest aspect, la fel ca și în cazul modurilor electronice este unul relativ și ține de cum privești tu întreg procesul de renunțare la fumat. Unii oameni se pot gândi doar că se vor lăsa de fumat în viitorul apropiat, în timp ce unii încearcă să reducă din cantitatea de țigări fumate.

Țigările electrice și vaporizatoarele sunt, în esență, factori care pot ajuta la renunțarea la fumat, însă nu este garantat faptul că o persoană care lasă țigările clasice pentru țigările electronice va putea să se lase și de fumat. Gândirea în fiecare decizie este cea mai importantă. Ca urmare, este decizia ta dacă alegi să fumezi sau alegi să renunti.

Vaporizatoarele – alege sa inlocuiesti fumatul cu vapatul

După cum menționam și anterior, este o diferență între a fuma și a vapa. În cazul fumatului, se poate pune problema tutunului folosit sau a cantităților diferite de substanțe care se vor a fi inhalate, în timp ce procesul de vapare presupune inhalarea unor substanțe lichide, respectiv eliminarea acestora substanțe aromatice sub formă de vapori.

Vaporizatoarele, în sine, aduc mai degrabă cu narghilelele, decât cu țigările, motiv pentru care acestea, în prezent sunt la mare căutare atât de către fumători, cât și de cei care nu au fumat niciodată țigări clasice sau țigări electronice.

Poate că tu dorești să te păstrezi în sfera țigărilor electrice, dar tutunul să fie cel pe care îl inhalezi sau poate că preferi și tu să vapezi și să uzezi de anumite substanțe, respectiv de un vaporizator, sau mai multe, pentru a simți o senzație de eliberare. Poate fi o influență din partea prietenilor tău sau poate fi decizia ta proprie. Indiferent de motivul pentru care ai ales țigările electronice sau vaporizatoarele, important este să conștientizezi ceea ce faci și să faci totul cu moderație.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.