Cele mai frumoase destinatii de toamna

Incetul cu incetul, toamna isi intra in drepturi. Ceea ce inseamna ca vom intra inca o data intr-o perioada de-a dreptul magica a anului, perioada in care temperaturile incep sa scada usor, natura incepe sa ofere un spectacol incredibil si preturile sejururilor si zborurilor incep sa scada putin. Toata lumea calatoreste vara insa doar cei mai curiosi din turisti calatoresc toamna.

Venetia, Italia. Sa descoperi Venetia toamna este o idee excelenta, nu doar buna. Daca iti doresti sa evadezi si sa iti incarci bateriile putin atunci Venetia este una din cele mai bune variante. Temperaturile sunt cuprinse intre 18-25 de grade. Toamna, orasul este mai calm, mai putin aglomerat. Cartierul preferat va fi fara indoiala si pentru tine Cannaregio. Cartierul evreiesc din Venetia este mult mai calm toamna, mult mai calm decat centrul orasului.

Cyclade, Grecia. O calatorie in Cyclade toamna reprezinta solutia perfecta pentru a profita de soare in afara sezonului. Toamna te poti relaxa fara probleme pe una din numeroasele plaje si sa profiti in egala masura de dupa-amieze insorite. In septembrie-octombrie temperaturile sunt de 22-25 de grade, o adevarata placere. Mykonos si Santorini sunt cele mai cunoscute insule din Cyclade.

Porto, Portugalia. Daca esti in cautarea unei idei de weekend insorit, de un sejur la pret abordabil, solutia perfecta este…Porto. Orasul este extrem de abordabil ca pret. Este destinatia perfecta pentru un city break, este una din destinatiile in tendinte ale momentului din Europa, perfecta pentru a petrece un weekend de toamna.

Valencia, Spania. Daca esti in cautarea unei destinatii in care vei avea soare asigurat, directia Valencia. Al treilea oras ca marime din Spania, Valencia asigura 320 de zile insorite pe an. Un melanj de vechi si de futurist care te va convinge cu siguranta. Poti inchiria o bicicleta pentru a descoperi orasul intr-un mod mai eficient, cartierele sunt pur si simplu superbe.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.