Cum putem elimina un cont de Netflix?

Iti doresti sa elimini contul de Netflix insa nu stii cum sa faci acest lucru? Normal, platforma de streaming nu le usureaza deloc munca utilizatorilor, chiar din contra : nu este de ajuns sa apesi pe un buton din Setari, este nevoie de mult mai mult. Va explicam in detaliu procedura de urmat in cele ce urmeaza.

Sa te dezabonezi de la Netflix este usor insa sa elimini definitiv contul, sa nu mai apari in baza de date ale serviciului nu este un lucru usor. Un lucru radical care poate fi luat in vedere de unele persoane daca esti sigur de faptul ca nu te vei mai reintoarce vreodata pe Netflix.

Cum sa dispari din baza de date Netflix?

Intai si intai trebuie sa stii faptul ca Netflix elimina automat conturile care raman inactive timp de mai bine de 10 luni. Daca este si cazul tau, atunci nu mai ai nimic de facut. In caz contrar, daca nu esti dispus sa astepti cele 10 luni si vrei sa elimini mai rapid contul de Netflix atunci iata procedura de urmat :

  • anuleaza intai si intai abonamentul Netflix daca nu ai facut deja acest lucru ;
  • contacteaza privacy@netflix.com pentru a a cere eliminarea contului. Trebuie sa scrii de pe adresa de email asociata contului pe care doresti sa il elimini. Nu poti face acest lucru de pe alta adresa de email.

Si gata, aceasta este toata procedura, nu mai ai nimic de facut. Netflix nu precizeaza cat dureaza pana cand contul tau este eliminat definitiv, odata mesajul trimis. Ar trebui sa primesti un email odata aceasta operatiune este efectuata. Trebuie sa trimiti la aceeasi adresa o cerere ca informatiile persoanele furnizate sa fie sterse din baza de date.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.