Cele mai paradisiace insule care te vor face sa visezi

Este cel mai frumos anotimp. Cel al soarelui, al nisipului cald, al palmierilor si al marii in cele mai frumoase nuante de albastru. Si pentru a visa, nimic nu se compara cu cele mai frumoase plaje paradisiace unde sa iti pui prosopul. Iata cateva pe care sa le alegi.

Kleftiko Beach, Grecia. Aceasta plaja se afla la Milos, in Arhipelagul Cicladelor. Este foarte celebra datorita retelei sale de grote. Accesul se poate face prin mare.

Varadero Beach, Cuba. Ape limpezi si nu foarte adanci, plaja Varadero este foarte apreciata de catre o multime de turisti care vin in statiunea balneara cu acelasi nume.

Seven Mile Beach, Insulele Caiman. Caraibe pentru totdeauna. Aceasta imensa plaja de nisip cu corali, a facut ca Insula Caiman sa devina atat de celebra.

Pink Sands, Bahamas. Este o alta destinatie minunata care face turistii din lumea intreaga sa viseze. Este cel mai frumos paradis pe pamant, cu nisip fin si minunat, cu o cultura locala de exceptie si cu o bogatie incredibila. Insula este foarte eleganta, cu un nisip in nuante de roz, care se datoreaza amestecului de corali roz cu planctonul rosu.

Plaja Lopez Mendez pe Insula Grande din Brazilia. Este cea mai paradisiaca insula de aici, cu cea mai cristalina apa si cu o priveliste minunata asupra insulei din jur.

La Digue, Seychelles. Este o plaja pur si simplu sublima, marginita de bucati de granit in nuante de roz. Aici poti sa ajungi destul de departe in apa in nuante de turcoaz. Cu siguranta ca este cea mai frumoasa plaja din Seychelles.

Caprera, Sardinia. Stanci de granit accidentate, nisip foarte fin, ape translucide… bine ai venit pe mica insula Caprera din Sardinia.

Varadero, Cuba. Este cea mai frumoaa plaja din Cuba. Are nisip fin, alb, apa in nuante de verde turcoaz si cea mai delicioasa pina colada!

Plaja Naufragiului, Zakynthos, Grecia. Este situata intr-un magnific cric inconjurat de impozante faleze aurii. Este o vizita unica, un loc accesibil doar cu vaporul, fiind locul unde in anul 1980 a naufragiat un vapor folosit la contrabanda cu tigari si cu whisky.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.