Vrei sa iti schimbi masina? Incearca un credit extern fara TVA

De cele mai multe ori, decizia de a achizitiona o masina vine la pachet cu o serie de provocari si piedici. Acestea te vor face sa iti pierzi rabdarea si interesul si iti vor da mari batai de cap. Greu de crezut sau nu, exista modalitati care iti vin in ajutor fara sa te induca intr-o stare de stres. Este vorba despre un credit extern fara TVA menit sa te aduca mai aproape de masina la care visezi, fara prea multe obstacole si bani pierduti.

Cunoscut si sub denumirea de leasing extern, aceasta forma de finantare se adreseaza persoanelor care incaseaza venituri in moneda euro. In plus, este eliminata Taxa pe Valoare Adaugata, iar acest lucru genereaza costuri mult mai reduse.

Porneste la drum cu un credit extern fara TVA

Niciodata nu a fost mai usor ca acum sa intri in posesia unei masini. Meritul se datoreaza acestui tip de credit extern fara TVA care vine oricand in ajutorul tau.

Tot ce trebuie sa faci este sa pregatesti un dosar care trebuie sa cuprinda o serie de acte. Desi drumurile la ghiseu pot parea o provocare in toata regula, este vorba despre o documentatie standard usor de accesat.

Documentatia financiara si juridica

Din punct de vedere financiar, o sa ai nevoie de urmatoarele documente: extras de cont (trebuie vizat de banca), ultima balanta din anul curent, cat si ultimele doua bilanturi care trebuie sa fie vizate de catre Administratia Financiara.

Cat despre partea juridica, dosarul va fi completat cu urmatoarele documente: copie dupa actul consultativ si dupa CUI, hotarare din partea organului legislativ care iti garanteaza bunul, cat si specimen de semnatura care se va viza la banca.

Vezi si:  Masina SUV electrica de la Subaru se va numi Solterra

Avantajele pe care le ai din momentul semnarii unui credit extern fara TVA

Un astfel de credit vine la pachet cu o serie de beneficii care il vor ajuta permanent pe sofer. Inca din denumirea acestuia ne dam seama de faptul ca TVA-ul este eliminat, generand in acest mod costuri mai reduse. Mergand cu un pas mai departe, finantarea se adreseaza celor care au incasari in moneda euro, fiind de mare ajutor in cazul acestora.

Chiar tu devii proprietar

Un astfel de credit te transforma pe tine in proprietarul masinii, firma de leasing facilitand doar acest proces de finantare. Chiar din prima secunda de dupa semnarea contractului si incredintarea cheii o sa te bucuri de acest nou statut si vei strabate in lung si in lat drumurile patriei si nu numai.

Costuri reduse

Pe langa faptul ca Taxa pe Valoare Adaugata este eliminata, asigurarile de care vei avea nevoie vin cu un pret avantajos, iar toate cheltuielile care pot sa apara pe parcurs sunt deductibile. Acest lucru nu poate decat sa te bucure, conducand linistit si in siguranta noua ta masina.

Gama variata de produse

Un credit extern fara TVA se potriveste atat pentru autoturisme, cat si pentru camioane, semiremorci, autobuze, autocare si vehicule comerciale. In functie de nevoile pe care le ai, documentele necesare sunt aceleasi, iar tu te afli cu un kilometru mai aproape de a fi la volanul masinii.

Porneste acum la drum cu cele mai avantajoase forme de finantare

Cei de la auto-leasing vin sa te ajute atunci cand doresti sa accesezi un credit extern fara TVA. Determinati de profesionalism si promptitudine, acestia te pun fata in fata cu servicii de cea mai inalta calitate care vin la pachet cu avantaje nebanuite pentru tine in calitate de sofer.

Vezi si:  Mediu de invatare DRPCIV

Daca vrei sa salvezi timp si sa te bucuri de experiente inedite traite la volan, apeleaza cu incredere la un credit extern fara TVA pus la dispozitie de catre cei de la auto-leasing.

Achizitioneaza auto rulate dintr-un mediu de incredere!

 

 

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.