Chestionare Auto 2013

Sa mergi la scoala de soferi in zilele noastre are si avantaje dar si dezavantaje, primul avantaj este ca procesul de invatare a teoriei este mult mai usor fata de acum 20 de ani cand totul se rezuma la a citi o carte, in zilele noastre totul este mult mai interactiv si mai usor de realizat , de la prezentari grafice pana la Chestionare Auto online si cu siguranta ca cei ce doresc sa dea de permis aprecieaza evolutia technologiei si facilitatile pe care aceasta le aduce in viata candidatului la permis de conducere.

Insa marele dezavantaj este aglomeratia de pe strazi, imi imaginez ca celor ce sustin un examen auto pe strazile unui oras le este foarte greu sa se adapteze si sa faca fata haosului din trafic. Oricat de multa teorie ai sti si oricat de multe ori ai repeta chestionarele Drpciv cand ajungi la volan si intri in trafic incep sa iti tremure mainile si sa te ia cu sudori. In primul rand datorita soferilor romani care sunt nerabdatori cand vad pe cineva la volanul unei masini scoala si incep a claxona si a injura uitand ca si ei au fost odata in aceasi situatie. Tot secretul este sa cunosti bine teoria, sa o aplici dar sa mai si improvizezi acolo unde este cazul si cu siguranta ca cine va proceda asa va lua cu succes examenul auto.

Sfat util: cititi de cateva ori Noul cod Rutier, de multe ori te ajuta sa te familiarizezi atat cu termenii cat si cu utimile modificari in vigoare la dat ala care te pregatesti sa dai examnul pentru permisul auto.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *