Classic Blue este culoarea anului 2020

In fiecare an, celebrul institut Pantone este cel care determina culoarea anului care pana la urma ajunge sa dicteze tendintele in materie de decor in moda si peste tot in lume.

Dupa nuantele de Ultra Volet in 2018 si Living Coral in anul 2019, se pare ca nuanta care ne va incanta in noul an este o nuanta de albastru. Aceasta naunta de albastru inchis se apropie putin de gri, fara sa isi piarda insa din vivacitatea sa. Este linistitor, plin de calm si de incredere si este cel care creeza legaturi.

Numele sau complet este Pantone 19-4052-Classic Blue. Si conform postarii de pe Instagram a marcii ar trebui sa vedem in aceasta nuanta ilustrarea atemporalului, a elegantei si a simplitatii.

Traim intr-o epoca in care avem nevoie de incredere si de fiabilitate. Aceasta constanta si acest credit se pot exprima de altfel in aceasta nuanta de albastru fiabila si solida pe care ne putem baza.

Classic Blue este deci o nuanta imuabila, atemporala, eleganta si simpla. O nuanta care evoca cerul la crepuscul. Dar si cea care vine cu un sentiment de pace si de seninatate pentru spiritul nostru, precum un refugiu. Ideal pentur meditatie deci. Classic Blue este o nuanta de albastru profund, mult mai clasica decat cea pe care o succede.

Am putea spune ca aceasta nuanta evoca cerul vast si infinit, fiind o nuanta deloc agresiva care ne ajuta sa ne concentram. In acest fel, in domeniul decoratiunilor interioare va putea fi integrata extrem de usor. Este o culoare deloc agresiva, relaxanta care se poate asocia extrem de usor cu o multime de alte nuante la moda.

Vezi si:  Țigara electronica. Fumatul nu a fost niciodată mai sănătos

Albastrul este o culoare apreciata de foarte multe persoane. Deci sunt sanse mari sa apreciezi si tu noua culoare a anului 2020 stabilita de Pantone.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.