CO2Tube te scapa de taxa auto

CO2Tube pare sa fie inventia anului, ea te scapa de taxa auto si promite sa t ecoste doar 45 de dolari, cu singura exceptie ca inca nu e gata. Cum poate CO2Tube sa te scape de o taxa, atata timp cat nu este inca o lege in aceasta privinta nu stiu, ceea ce stiu eu despre CO2Tube este ca se lauda ca este sustinut de Intel, ExxonMobil, CNN si Forbes. Cum de mai sunt nevoie de 8.000 de USD din donatii de minim un dolar si totusi gigantii care sustin proiectul nu au de unde sa-i dea, nu stiu.

CO2Tube si taxa auto

Pana una alta, stiu ca dam cu nemiluita bani la stat, ce face el cu ei nu stiu, defapt articolul ar fi trebuit sa se intituleze „Nu Stiu”, dar hau sa zicem ca e de datoria noastra sa promovam CO2Tube.

Cum se foloseste chestia asta inca nebrevetata? Uite ce spun cei de la care o promoveaza.

Sistemul se monteaza foarte usor pe teava de esapament. O data la 8-10 saptamani trebuie inlocuit si costa 45$. Odata inceputa comercializarea in masa, preturile vor scadea serios.

Tu crezi in bazaconia asta de CO2Tube, sau e iar o inventie romaneasca menita sa ne ia banii si apoi sa mearga cu ei pe Côte d’Azur? Inclin sa cred ca asta e de fapt, poate stii tu mai multe si ne spui!

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *