Piata Auto MD

Daca esti interesat de Piata Auto.MD, aici este locul perfect unde sa iti cauti o lasina sau s apui una in vanzare. Indiferent daca te afli in Chisinau sau in alta localitate din Republica Moldova, daca ai dus masina la Pruncu pentru a fi vazuta de potentialii cumparatori, atunci cand masina ta se afla deja expusa pe site-ul nostru, sansele de a o vinde cresc cu peste 30%. Anunturile de vanzare masini din Republica Moldova pe portalul Auto, sunt gratuite, nu expira nicodata, si mai mult, sunt distribuite pe toate retele de socializare!

VW Passat 1.4 TSI Comfortline

Iti prezentam o masina VW Passat 1.4 TSI Comfortline, aflata in vanzare in Chisinau, pretul este de 6.200 de euro, masina este in stare perfecta asa cum se poate vedea si din fotografie, se vinde urgent sub pretul pietei, intrucat proprietarul pleaca din tara la data de 1 septembrie.

Ai o masina de vanzare? Nu uita sa postezi anuntul tau pe pagina noastra de facebook. Va fi preluat automat pe site, iar tu vei putea sa postezi la oferta ta multe detalii, astfel incat potentialul cumparator sa inteleaga avantajele pe care le are daca va achizitiona masina de la tine! De ce sa astepti luni intregi pana se gaseste un cumparator? Alege cea mai simpla cale de a vinde masina ta!

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.