Culoare spatii neutre

neutrePortocaliul in blocuri definite de culoare poate transforma un living room sau orice alta incapere intr-un spatiu luminat de culoare.

Alegerea culorii se bazeaza pe mobilierul si accesoriile camerei, in special fotoliul imbracat in husa de culoare solara. Impartirea pe blocuri bine definite a portocaliului adauga o nota casual acestui spatiu.

Pentru un look similar in casa dvs, mai intai determinati marimea blocurilor de culoare in functie de dimensiunile camerei. Masurati fiecare perete si impartiti-l in parti egale, lasand un spatiu de alb intre blocurile portocalii.

Pentru a evita monotonia acestui model, lasati peretii pe care sunt amplasate usa camerei si ferestrele, in culori albe neutre.

Daca ati optat pentru un model similar in living, aveti grija sa pastrati culorile neutre uni ale mobilierului si accesoriilor, putand eventual doar sa alternati cele doua culori intre piesele de mobilier si accesorii.

Folositi-va in acest sens de huse pentru fotolii si canapea, pe care le puteti schimba ori de cate ori simtiti nevoia de ceva nou. Folositi tablouri in culorile alese si abajururile lampilor in acelasi ton.

La final nu uitati ca orice spatiu este inviorat de fresul florilor, care se potrivesc in orice camera, in vaze mai mici sau mai mari in functie de amplasament.

Parchetul pastrati-l in culori neutre deschise, si eventual inviorati-l cu un covor de dimensiuni mici in culoarea contrastanta.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.