Spatiile de acces

stilul_danez_hol_accesAcele arii de la intrarea in casa, precum si de la iesirea din spatele casei, sunt cele mai predispuse zone pentru dezordine.

Dulapul salvator

Un dulap cu rafturi deschise este solutia cea mai la indemana pentru a mentine ordinea in aceste zone, putand sa va pastrati la indemana tot ceea ce aveti nevoie.

De asemenea pantofii si pardesiul de strada, precum si umbrela si sapca de jogging isi pot gasi perfect locul in acest dulap aerisit.

Puteti sa-I atasati si un ceas pe una din laturile vizibile, sau puteti face baza dulapului mai lata decat restul cu usi inchise, creand astfel si o banca utila.Gratarul pentru cizmeSuna a gluma, dar nu este.

Pe timpul iernii va recomandam astfel de covorase pentru pantofi confectionate din doua parti: un gratar pe care va asezati cizmele, ideal sa se poate usca astfel zapada de pe ele, si o parte ca o tava sub acest gratar, care va impiedica zapada topita sa se scurga pe podea. Curatenia va fi astfel mult mai usor de intretinut.

Cheile la indemana

Montati direct pe perete sau incorporati in dulapul aflat in hol un loc rezervat cheilor, astfel incat sa le aveti la indemana ori de cate ori plecati de acasa si sa nu fie nevoie sa scotociti toata casa dupa ele.
Personaliza-ti intrarea casei cu o idée traznita

Aveti un polonic vechi pe care nu-l mai folositi? Vopsiti-l intr-o culoarea care sa se potriveasca cu decorul, agatati-l intr-un cui si tineti acolo maruntisul de monede.
Profitati de orice spatiu

Daca aveti nevoie de spatii de depozitare, puteti sa va folositi si spatiul de deasupra usii pe care sa amplasati doua rafturi. Pe ele puteti aseza in cutii incapatoare vopsite in culori vesele toate maruntisurile utile. Nu va sfatuim insa sa plasati aceste rafturi deasupra usii de la intrare.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.