Cum poti muta sediul firmei fara ca activitatea sa aiba de suferit

transport mobila

transport mobilaCel mai mare cosmar al tuturor managerilor este momentul in care trebuie sa isi mute sediul firmei si spatiile de birouri. Aceste zile in care tot mobilierul se muta sunt cele mai complexe pentru ca au natura de a scadea productivitatea firmei.

Potrivit FastMoving.ro exista o metoda care nu va da niciodata gres atunci cand este vorba despre mutarea rapida a sediului firmei.

Colaborarea cu o firma de transport mobila este cea mai buna solutie!

Contractarea unei firme de transport mobila reprezinta cea mai buna solutie. Astfel de firme dispun de toata experienta necesara pentru ca rezultatele pe care le ofera sa fie cele mai bune. Totodata au si logistica necesara in acest sens, astfel incat rezultatele operatiunilor implicate sa multumeasca clientii.

Pentru spatiile de birouri mari se pot gasi solutii, astfel incat acestea sa fie mutate rapid dintr-o locatie in alta. In astfel de cazuri compania de mutari va suplimenta de obicei numarul de masini alocat transportului, astfel incat sa nu fie nevoie ca firma sa isi intrerupa pentru mult timp activitatea.

Se pot face mutari de mobilier pe departamente

Pentru ca activitatea firmei sa nu aiba de suferi se pot face mutari de mobilier si pe departamente. Este foarte simplu sa se obtina cele mai bune rezultate astfel, pentru ca in felul acesta nu va fi nevoie ca intreaga firma sa isi inceteze activitatea. De asemenea se poate incepe de la departamentele cel mai putin importante. Spre exemplu, resursele umane nu functioneaza tot timpul si daca firma nu angajeaza in momentul mutarii, birourile de HR pot intra in pauza si pot fi mutate primele.

Cel mai impotant departament ar trebui sa fie primul sau ultimul

Cel mai important departament ar trebui sa fie primul sau ultimul care se muta. Acest lucru inseamna ca atunci cand incepe procesul de mutare, fie se muta departamentul de baza primul, daca acesta nu depinde de toate celelalte, fie se muta departamentul de baza ultimul, iar celelalte pleaca progresiv in noua locatie, in functie de cum afecteaza activitatea de baza.

Mutatul poate sa dureze mai mult atunci cand firma este mare, iar daca nu se apeleaza la firme de mutari locale, asa cum sunt cele de transport mobilier, spre exemplu, este mult mai greu sa fie obtinute rezultatele dorite in timp scurt.

Organizarea este cheia unei mutari rapide

Organizarea este foarte importanta atunci cand firma se muta si motivele care stau la baza acestei afirmatii sunt variate. In primul rand, riscul ca productivitatea sa aiba de suferit este mare, mai ales atunci cand managerii iau decizia gresita de a pune angajatii sa mute birouri si alte obiecte. De asemenea, multe lucruri importante se pot pierde, inclusiv acte, ceea ce se va dovedi foarte grav, mai ales daca este vorba despre actele companiei pe care aceasta trebuie sa le prezinte periodic autoritatilor.

Acestea sunt cele mai importante sfaturi pentru transportul de mobilier. Este recomandat ca la fiecare mutare, sa fie utilizate servicii specializate.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.