De ce sa te duci la mall cand poti folosi Instagram?

Instagram s-a transformat intr-o experienta de cumparaturi nesfarsite, aproape ca un mall. Va permite sa rataciti, sa navigati, si chiar sa va distrati, dar totul este conceput pentru a va face sa cheltuiti mai multi bani fara obstacole.
O parte din aceasta transformare a fost evidenta, un rezultat al unor pasi de beton de catre aplicație, iar unele au fost un proces gradual, oarecum surprinzator.

Informatiile au transmis in 22 august ca, atunci cand Facebook a inceput sa piarda din utilizatori, Instagram a inceput sa se bucure de si mai mult profit, a permis aplicatiei de partajare foto sa isi dubleze numarul de anunturi de pe platforma.

Parcurgand astazi feed-ul meu de Instagram, am descoperit ca din fiecare trei postari obisnuite, una era o reclama. In Stories, acesta a variat, anunturile aparand uneori intre doua, trei sau patru povesti. Incepand cu acest an, acum exista si reclame in fila Explorare, unde utilizatorii descopera postari din conturile pe care nu le urmaresc.

De asemenea, compania a facut mai usor ca lumea sa cumpere direct pe Instagram, introducand Checkout, unde utilizatorii pot achizitiona produse chiar de la postarile de brand si influecerii de pe Instagram, fara a iesi vreodata din aplicatie. De asemenea, companiile pot acum sa-si injecteze postari de la influencerii care isi pun produsele in feed-ul dvs. ca anunturi, chiar daca nu urmati marca sau influencerul.

Si se pare ca consumatorii sunt la zi cu schimbarile. Un sondaj realizat de analistii de la Deutsche Bank a aratat ca 39% dintre cei care au folosit Checkout au mentionat „usurinta” de utilizare, in timp ce 59% dintre utilizatori au facut clic pe un link sponsorizat pentru un produs.

Vezi si:  Greșeli pe care le faci in vestimentatie atunci cand esti plinuta

Instagram a devenit ca un mall care este chiar la indemana noastra – sau un catalog de comenzi prin posta – adaptat direct intereselor noastre.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.