Deco – cateva idei pentru a aduce toamna la tine in casa

Chiar daca toamna vine cu perioada sa de ploi, de frig sau de “doliu” dupa perioada estivala, asta nu inseamna ca nu iti poti inveseli casa cu cele mai calduroase si mai inspirante obiecte de decor.

Care sunt cele mai bune idei atunci cand vrei sa aduci toamna la tine in casa?

Carourile. Carourile sunt foarte de sezon, deci foarte « in ». Le vei aprecia cu siguranta nu numai in aceasta toamna, ci si in iarna ce va veni. Pernele de decor in carouri sau paturile din lana in carouri sunt cea mai buna idee in acest sens.

Lumanarile. 90% dintre locuitorii din Danemarca, aprind lumanari in fiecare seara de toamna. Este cea mai eficienta metoda pentru a se simti cel mai bine la ei acasa.

In exterior, in fata casei sau a usii, poti pune bostani si frunze uscate. Mai poti alege cateva obiecte rustice precum cosuletele in care sa faci cele mai frumoase aranjamente florale.

Poti incerca sa creezi o coronita de flori pentru intrare. O coroana colorata, cu elemente specifice toamnei, te va ajuta sa sarbatoresti asa cum trebuie venirea iernii.

Mai trebuie sa adaugi decorului casei tale blanita. Nu iti impune limite atunci cand vine vorba despre blana in acest nou sezon, deoarece in aceasta toamna, dar si in aceasta iarna este mai prezenta ca niciodata. Te va ajuta sa obtii cel mai boem look si o poti pune fie pe jos, fie pe canapea.

Paturile calduroase si pufoase, mai ales cele din lana sau cele tricotate sunt foarte apreciate atunci cand iarna isi face aparitia. In plus, vin cu un plus de alura pentru interiorul casei.

Bustenii de lemn au o vocatie decorativa fara pereche. Dar daca alegi sa ii folosesti in biblioteca, in loc de carti cu siguranta ca vei obtine cele mai frumoase elemente de decor.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.