Descopra Brazilia in familie

Unchi, matusi, bunici sau copiii…Brazilia este o destinatie ideala pentru toata lumea.

De ce este Brazilia cea mai potrivita pentru o calatorie cu familia?

O calatorie cu copiii se poate dovedi a fi o veritabila aventura, in special atunci cand alegem sa vizitam o tara necunoscuta pana atunci. Brazilia este o tara formidabila care va sti sa ii distreze pe tineri si seniori deopotriva.

Rio de Janeiro este un oras animat care cu siguranta va fi pe placul intregii familii. Daca nimeni din familie nu are o problema cu inaltimea, profita de acest lucru si du-ti familia sa profite de privelistile superbe pe care le ofera telefericul deasupra Muntelui Painii de Zahar.

Nu uita sa mergi de-a lungul strazii care gazduieste plaja Copacabana. Te sfatuim sa faci acest lucru duminica petru a profita de prezenta localnicilor, extrem de amabili de altfel.

Pentru o pauza bine meritata, indreapta-ti pasii spre gradina botanica. Aceasta bijuterie a naturii este originala si a fost creata in secolul XIX si se intinde pe 137 de hectare. Adaposteste peste 9000 de specii de plante.

Porto de Galinhas este o plaja ideala pentru cei care cauta peisaje care taie rasuflarea. Situata pe coasta de nord-est a tarii, aceasta regiune adaposteste numeroase plaje de nisip alb si ape cristaline. Pasionatii de sporturi acvatice adora aceasta locatie. Poti incerca sporturi nautice, wakeboard sau jet ski.

Natal. Supranumit “orasul Soarelui”, Natal este in egala masura capitala statului Rio Grande do Norte. Plajele sale magnifice sunt inconjurate de dune de nisip alb. Pentru a le vizita ai nevoie de un ghid.

Daca esti in cautare de activitati nocturne, Ponta Negra, situat la o distanta de 12 kilometri sud, este ideala.

Vezi si:  Destinatii cu cele mai frumoase peisaje de iarna

Praia do Forte este un sat pitoresc si cartierul general Projeto Tamar, o asociatie care protejeaza testoasele de mare. Intre ape cristaline si plaje de nisip alb vei gasi tot ce ai nevoie pentru a te relaxa de minune.

Sursa: https://www.starsinsider.com/fr/voyage/277921/decouvrez-le-bresil-en-famille

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.