Cea mai buna perioada pentru a vizita Germania

cea-mai-buna-perioada-in-care-puteti-vizita-germaniaGermania poate fi vizitata in orice perioada, insa daca vrei sa te bucuri cu adevarat de peisaje uimitoare, ar trebui sa optezi pentru vizitarea Germaniei primavara, cand vremea este calda si toti copacii sunt infloriti. In plus, in Berlin este sezonul festivalurilor si vei avea parte de o multime de activitati distractive. Luna mai este cea mai buna alegere, iar ca metoda de transport ar fi bine sa alegi un microbuz Waltrans pentru a vedea o multime de peisaje superbe in timpul calatoriei.

Vremea in Germania primavara

De indata ce apar primele raze de soare (chiar daca este inca racoare), vei vedea multi oameni in gradinile, parcurile si cafenelele in aer liber ale Germaniei, bucurandu-se de inceputurile asteptate cu nerabdare ale sezonului cald. Cu toate acestea, ca in orice moment al anului, vremea din Germania poate fi imprevizibila. Poate inca sa ninga in martie, iar vremea din aprilie se poate schimba de la senina la ploioasa in cateva ore. Asadar, este important sa impachetezi si haine groase. Daca ai nevoie sa transporti un bagaj mai mare, atunci alege o firma de transport colete in Germania care iti va livra bagajul direct la adresa.

Evenimente si festivaluri in Germania in primavara

Primavara in Germania este plina de festivaluri si sarbatori anuale. Targurile de primavara din orase precum Stuttgart si Munchen ofera vizitatorilor dans si multa bere. Wasen in Stuttgart si Dippemess din Frankfurt sunt doua dintre cele mai mari targuri de primavara din Germania. Prima zi din luna mai este o sarbatoare majora. Erster Mai in locuri precum Berlin si Hamburg se refera la drepturile muncii si implica protest, precum si petrecere. Erster Mai din Berlin se afla in cartierul colorat din Kreuzberg. Aceste sarbatori erau candva confruntari intre cetateni si politie, dar acum sunt imblanzite cu un festival plin de standuri de mancare si scene de muzica live.

Pastele in Germania

Desigur, cea mai mare sarbatoare va fi dedicata Pastelui in Germania. Pastele este una dintre cele mai populare sarbatori din Germania, marcand mult asteptatul izvor de primavara. Vizitatorii pot fi surprinsi sa afle ca multe traditii de Paste, cum ar fi oua colorate, iepurasi de Paste din ciocolata, targuri de primavara si, desigur, vanatoarea de oua de Paste au avut originea in Germania.

Tarifele hotelurilor din Germania in lunile de primavara

Odata cu cresterea temperaturilor, cresc, de asemenea, si preturile pentru cazare, dar care sunt inca mai mici decat in perioada de varf a verii. In luna martie, preturile sunt inca destul de scazute, dar din luna aprilie tarifele cresc treptat.

In perioada Pastelui, scolile germane sunt inchise pentru pauza de primavara (de obicei, doua saptamani), si germanii aleg sa calatoreasca in aceste zile. Hotelurile, muzeele si trenurile ar putea fi aglomerate, asa ca ar trebui sa faci rezervari din timp.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.