Destinatii ideale pentru Craciun

Sarbatorile se apropie cu pasi repezi. Ai hotarat ca anul acesta sa pleci undeva, sa nu stai acasa. Care vor fi destinatiile tale preferate de Craciun anul acesta? Sau ai nevoie de inspiratie? In acest caz, citeste randurile de mai jos.

Insula Pastelui. Da, ce ai zice de o vacanta de Craciun pe Insula Pastelui? O destinatie mai putin obisnuita dar fermecatoare. Detinatia ideala daca esti in cautarea unei locatii mai izolate, departe de agitatie si aglomeratie. Sa iti petreci Craciunul departe de casa, cu picioarele in apa, suna bine nu-i asa? Insula Pastelui dispune de atmosfera unei insule polineziene.

Thailanda. Thailanda ofera experiente pentru toate gusturile, este o destinatie ideala pentru cei care vor sa isi petreaca Craciunul departe de casa, intr-o destinatie exotica. De Craciun, numerosi sunt cei care sunt dispusi sa lase bradul de Craciun si sania pentru soare, nisip fin si plaje. Magia de Craciun se simte in mod diferit aici.

Sydney, Australia. Sydney este destinatia ideala pentru a sarbatori vacanta de iarna. Celebru in lumea intreaga pentru focul de artificii de Anul Nou, Sydney este un oras ce ofera mult mai multe. Focul de artificii va depasi cu siguranta asteptarile tale. Peste doua milioane de persoane vin din lumea intreaga pentru a asista la acest spectacol incredibil.

Laponia, Finlanda. Cine nu a visat macar o data sa isi petreaca Craciunul in tara lui Mos Craciun? In aceasta epoca, magia Laponiei opereaza la maxim. Prima etapa a acestui sejur este Rovaniemi pentru a face cunostinta cu Mos Craciun si renii in satul sau. O experienta unica care va fi pe placul celor mari si celor mici deopotriva. Apoi, este timpul sa profiti de marile spatii albe oferite de Laponia. Te poti plimba cu sania sau sa faci ski nordic.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.