Cum ne alegem sala de sport

Ai decis ca a venit vremea sa te tonifiezi si sa ai o silueta de vis. Cu alte cuvinte, sa mergi la sala. Insa cum alegem cea mai potrivita sala de sport? Cateva sfaturi.

Alege o sala de sport aproape de tine. Este cel mai important criteriu de care trebuie sa tii cont in alegerea salii de sport. Daca sala de sport este departe de domiciliu sau de locul de munca cu greu iti vei face curaj sa mergi macar de trei ori pe saptamana. In plus, daca mai pierzi si 30 de minute in trafic sau in mijloacele de transport in comun, sigur iti va trece cheful inainte sa te apuci de treaba. Opteaza deci pentru o sala aproape de tine.

Alege o sala cu aer conditionat. O sala de sport care nu este dotata cu un aer conditionat poate fi pretextul perfect pentru a nu mai pune piciorul in ea cel putin 2 luni, in sezonul cald adica. Este destul de greu cand cativa zeci de abonati se aduna intr-un spatiu mai restrans, atmosfera poate deveni sufocanta sau chiar urat mirositoare.

Alege o sala deschisa si duminica. Ai terminat lucrul tarziu seara? Nu ai apucat nicicum sa ajungi la sala in timpul saptamanii? Te ocupi de copii de luni pana vineri si nu ai timp sa mergi la sala desi iti doresti enorm acest lucru? Atunci, o sala de sport deschisa si duminica este cea mai buna idee.

Alege o sala cu material de calitate. Este important sa alegi o sala de sport foarte bine echipata dar si un spatiu de cardiotraining cu benzi de alergat si biciclete. Verifica ca materialul sa fie bine intretinut, sa nu fie deteriorat si spatiul sa fie mai larg, sa nu fie restrans.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.