Destinatiile pe care trebui sa le descoperi neaparat in 2020

Vrei ca in anul 2020 sa calatoresti mai mult? In acest caz, iti prezentam in acest articol cele mai frumoase destinatii pe care trebuie sa le descoperi neapaat in 2020.

Slovenia. O tara cu doar 2 milioane de locuitori, aflata intre Croatia si Italia, Slovenia nu este inca o destinatie foarte cunoascuta. Dar este o destinatie perfecta pentru anul 2020. Vei gasi aici peisaje grandioase, lacuri si munti in nuante de verde incredibil.

Islanda, este fara doar si poate o tara foarte frumoasa care trebuie sa fie neaparat descoperita. Aici sunt locuri exceptionale de descoperit macar o data in viata. In program- gheizere, vulcani, zone geotermice, cascade, ghetari, grote de lava sau izvoare cu apa  calda. Deci daca adori natura si vrei sa te relaxezi, aici trebuie sa ajungi.

Albania, o destinatie aflata intre Grecia si Muntenegru, Albania este o destinatie mai rar aleasa de turisti, dar cu numeroase situri maiestuoase. Aici vei gasi numeroase plaje cu nisip alb si cu apa cristalina.

Insulele Lofoten, Norvegia. Aflate in partea de nord a Novegiei, Insulele Lofoten sunt o destinatie de vis pentru anul 2020. Vei putea explora aici numeroase fiorduri si vei  fi incantat cu siguranta de numeroasele peisaje minunate de aici- munti, plaje salbatice sau cele mai frumoase casute de pescari.

Insulele Açores. Aflate in inima Oceanului Atlantic, aceste insule te asteapta cu peisaje de un verde incredibil. Compus din noua insule, acest arhipelag are o multime de pasuni si numeroase lacuri.

Polinezia franceza. O destinatie paradisiaca aflata in celalalt capat al lumii cu insula sa cea mai frumoasa, Tahiti. Vei gasi aici cele mai frumoase plaje cu nisip alb si ape in nuante de turcoaz cum nu vei mai gasi altundeva in lume. Dar si peisaje incredibile oferite de coline sau bariera de corali.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.