Iata de ce trebuie sa ajungi in Bran

Iata de ce trebuie sa ajungi in BranBran este o zona perfecta pentru toate persoanele care isi doresc sa aiba parte de o vacanata la munte binemeritata. Aici vei gasi o multime de atratii turistice dar si de spatii verzi in care sa te poti bucura de natura.

   Iata ce poti vizita in Bran

Castelul Bran

Este la doar 30 de kilometri de Brasov. Castelul Bran este amplasat pe culoarul Rucar-Bran. Acest castel a fost donat Reginei Maria in anii 20 in semn de apreciere pentru contributia sa la infaptuirea Marii Uniri din 1918.

Castelul functioneaza in prezent ca muzeu, aici vei putea gasi expuse armuri, piese vechi de mobilier, costumul popular al Reginei Maria,o coroana regala dar si cartea de oaspeti a Reginei.

Satul Moeciu de Sus

Este un loc deosebit datorita frumusetii sale aparte. In plus localnicii sunt foarte ospitalieri si te vor face sa te simti de-a dreptul extraordinar. Aerul curat de munte, branza de burduf, pastrama de oaie dar si linistea satului atrag turistii de pretutindeni.

Acest sat este amplasat la o altitudine de 1000 de metri si te va incanta cu peisaje de-a dreptul impresionante.

Pesterea liliecilor

Pestera liliecilor este protejata prin lege deoarece aici isi au habitatul numeroase specii de lilieci neintalnite in vreun alt loc din aceasta tara. Este situata la o altitudine de 950 de metri si este locul ideal de cercetare pentru studentii de la Institutul de Speologie Bucuresti.

Cheile Gradistei

Peisajele superbe din regiunea Bran – Moeciu impresioneaza. Peisajul este de-a dreptul impresionant iar cascada de apa numita “ La Chisatoare” este fabuloasa. Zona este in plina ascensiune asta datorita peisajului extraordinar.

Acceseaza https://www.unic-star.ro/case-de-vanzare-bran/ daca iti doresti sa iti cumperi o pensiune in aceasta minunata zona. Daca vrei sa incepi o afacere aceasta este cea mai perfecta modalitate de a face bani dar si sa te bucuri de cele mai frumoase peisaje. In mod sigur pensiunea ta va fi una de succes.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.