Cele mai bune sfaturi de care sa tii cont pentru dimineti mai putin stresante

Dimineata, fiecare secunda sau minut de dormit in plus sunt mai mult decat pretioase. Dupa vacanta si reintoarcerea la o viata mai activa, multor persoane le vine greu sa reia obiceiurile bune. Iata deci care sunt cele mai bun sfaturi de care sa tii cont pentru a fi mai eficient dimineata.

Cele mai bune sfaturi de care sa tii cont pentru dimineti mai putin stresante

O rutina matinala optima pentru parintii ocupati. Pentru a incepe ziua asa cum trebuie, este necesar sa fii cat mai organizat dimineata pentru a incepe asa cum trebuie ziua, cu o baza buna si pentru a limita stresul. Pentru o trezire agreabila si relaxanta, nimic nu se compara cu un dus placut. Este momentul ideal in care te poti relaxa si te poti pregati pentru provocarile pe care le ai in fata in noua zi.

Apoi, un alt secret pentru a incepe asa cum trebuie ziua este un mic dejun echilibrat pentru a aduce corpului nostru toata energia de care are nevoie.

De asemenea, ar fi bine sa incerci sa experimentezi pentru a vedea care sunt ritualele care ti se potrivesc cel mai bine. Cel mai bine ar fi ca intai sa identifici care sunt factorii de stres si problemele cu care te confrunti inca de dimineata.

La fel de important este sa incerci sa fcilitezi lucrurile, sa te bucuri si de un moment agreabil doar pentru tine si sa te tii de noile obiceiuri. Nu ai nevoie de 10-20 de obiceiuri matinale sau ritualuari elaborate oentru a te simti mai bine.

Obiceiurile matinale sunt mai eficiente atunci cand ne fac placere si cand le putem integra mai usor in viata noastra.

Vezi si:  Imbracamintea pentru sezonul toamna-iarna

Cateva exemple:
– Incepe ziua band apa chiar înainte de a bea cafea sau ceai. Iti vei ameliora functiile cognitive, asta insemnand ca iti vei limpezi ideile, te vei simti mai bine si mai dinamic.
– Te poti plimba putin pe afara. Vei incepe astfel ziua in calm si stabilitate.
– Da dovada de gratitudine gandindu-te la toate lucrurile pentru care esti recunoscator.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.