Obiecte retro care revin in forta

Lumea si obiectele noastre din viata de zi cu zi sunt in continua schimbare. Tehnologia se dezvolta atat de repede incat uneori este greu sa tii pasul cu ea. Si totusi! Unele obiecte retro revin neasteptat de mult la moda. In acest articol veti descoperi 3 dintre ele care au revenit in magazine, chiar daca disparusera cu multi ani in urma.

Briciul frizerului

Numarul de frizeri/barber shop sunt un exemplu perfect in acest sens! Si da, barba a revenit la moda de cativa ani. Un atu viril pentru domni care necesita o intretinere zilnica si ajustari constante. De aceea, briciul frizerului a renascut din propria cenusa pentru a invada trusele de toaleta ale barbatilor.

Aceasta unealta cu o singura lama ofera o precizie de neegalat in comparatie cu un aparat de ras obisnuit. Un obiect care era inevitabil in urma cu cincizeci de ani si care a fost uitat si apoi a revenit in ultimii 4-5 ani.

Polaroid

Iata un obiect care le va trezi amintiri persoanelor in varsta. Inainte ca smartphone-urile sa poata face fotografii si inainte de aparatele foto digitale, a existat Polaroid.

Daca faceti parte din noua generatie si nu ati auzit niciodata de acest obiect, este vorba pur si simplu de un aparat foto care imprima fotografii de pe acelasi dispozitiv. Un fel de 2 in 1 (foarte util in perioada in care trebuia sa asteptati sa va developati fotografiile). Aceasta antichitate a fost modernizata si ofera acum o imprimare de inalta calitate. Farmecul acestor fotografii si surpriza inainte de a descoperi rezultatul raman complete!

Masina de scris

Este greu de ghicit de ce masinile de scris revin in actualitate, dar reprezinta totusi unul dintre cele mai cautate obiecte de catre colectionari. Atat de mult incat unele companii au reinviat fabricarea si comercializarea acestora.

In timp ce unii il vad ca pe un obiect decorativ de epoca, altii il vad ca pe un instrument cu adevarat util.

Sursa: https://www.plare.fr/5-objets-retros-qui-reviennent-a-la-mode/

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.