Dressinguri – solutii creative

1In spiritul vremii . Daca doresti sa dai camerei de dormit o ambianta de stil si eleganta, cauta un dulap mai vechi si reconditioneaza-i usile, lacuindu-le. Realizeaza o nisa in perete si fixeaza cadrul si usile dulapului in ea. Inauntrul dulapului fixeaza etajere pentru haine si o ruda de lemn pentru a agata hainele pe umerase.

Eleganta functionala. Intr-o incapere in care domneste o ambianta moderna se potriveste un dressing elegant si nu foarte mare. Doua usi culisante in culori agrementate cu peretii, cuprinzand doua spatii bine delimitate : pe de o parte, etajere, un loc pentru agatat haine, sertare pentru sosete, suport pentru cravate si pantaloni si un sertar pentru bijuterii tapitat cu piele. In cealata parte, rafturi pentru haine, spatiu pentru agatat si o oglinda culisanta.

walkins_dressing_rooms_lg_2Un dressing-vapor. Alege o incapere mica, de 4 metri patrati si transform-o intr-un dressing care se va dovedi extrem de original. Zugraveste-i peretii in galben si realizeaza un tavan fals. Pe pereti, aplica franghii si geamurilor da-le forma unor hublouri. Vei realiza in jurul tau o ambianta placuta, fara riscul de a avea rau de mare.

Fascinatia lemnului natural. Intr-o cabana sau casa de vacanta, poti raliza un dressing din storuri recuperate sau usi vechi, reconditionate, care ii vor conferi incaperii un sarm aparte. Spatii pentru haine, lenjerie, pantofi, dispuse pe un perete al incaperii, care sa incadreze un mic birou din lemn.

coconUn cocon calduros. Realizat in intregime pe masura unei incaperi (4-6 mp), acest dressing este fabricat din panouri de lemn cu suprafata melaminata, de culoare rosiatica. Alezajele si canelurile sunt relizate din lemn de nuc masiv. Dressing-ul este echipat cu doua sertare culisnate pentru stocarea incaltamintii, cu sertare pentru camasi, pentru cravate sau pentru fulare, cu un accesoriu pentru cravate cu numeroase sertare deschise sau inchise sau cu fatada din sticla, cu spatii pentru agatat haine. Functional si modern, acest dressing iti va pastra garderoba asa cum iti doresti.

Vezi si:  Cum se pot asocia culorile cu un perete din caramida? Cateva idei

Un spatiu bine compartimentat. Poti sa realizezi un dressing modulabil tuturor configuratiilor spatiului, cu porti batante sau culisante din sticla lacuita sau din lemn. Profilurile usilor pot fi din aluminiu sau din lemn. Acest dressing iti ofera o multitudine de amenagari : spatii pentru agatat haine, sertare, cosuri pentru rufe, un suport pentru pantaloni si chiar o oglinda.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.