Drumuri Europene

Probabil ca denumirea va poate duce la extraordinara emisiune a regretatului Aristide Buhoiu. Dar nu acesta este scopul acestei sectiuni, ci acela de a avea informatii si experiente personale despre drumurile din Romania. Vom incepe cu doua trasee parcurese de mine si pentru care am gasit pe YouTube doua filmari de exceptie: TransFagarasanul si TransAlpina.

Speram ca veti contribui si voi, cu descrieri si poze ale traseelor exceptionale pe car ele poti strabate pe meleagurile Romaniei. Eu calatoresc an de an intre Bucuresti si Arad si intre Iasi si Bucuresti, dar se intampla sa plec din Iasi spre Arad prin Vatra Dorenei. Acest traseu il fac foarte rar, caci anumite portiuni de drum sunt atat de prost intretinute, incat dragostea de masina noasyra de 1,9 TDI ma face sa renunt la priveliste in favoarea salvarii cauciucurilor si mai ales a timpului.

Am sa caut cateva poze, pentru a da startul unei galerii, care desi este personala, doresc sa o completez cu pozele trimise de voi, si infelul acesta sa aducem un omagiu tarii in care ne-am nascut.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.