Excursie la pret accesibil in Bali

Daca ne uitam pe paginile de Instagram ale bloggerilor care au calatorit in Bali, o sa vedem cele mai frumoase locuri. Locuri care ne fac sa credem ca Bali este probabil o destinatie scumpa. Ideala si accesibila doar pentru oamenii bogati care iubesc viata luxoasa.
Insa, o sa fiti uimiti cand veti afla ca Bali este una dintre cele mai ieftine si cele mai frumoase destinatii in Asia. Aproximativ €40/zi este un pret ideal sa calatoriti foarte confortabil in Bali.
Bali adaposteste o multime de de hoteluri si alte locatii de cazare ieftine, dar partea buna a insulei este ca aveti ocazia sa va cazati in una din cele mai frumoase statiuni la un pret super acceptabil. Gasiti camere chiar de la €11 pe noapte la un hotel de 4 stele.
Nu conteaza pe care il alegeti, oricare locatie de cazare pune la dispozitia turistilor cel putin o piscina superba, camere luxoase si bai uriase. Iar angajatii sunt mereu dispusi sa iti faca pe plac ca sa te simti cat mai confortabil cu putinta.
Daca vi s-a parut ca hotelurile sunt ieftine in Bali, mancarea este si mai ieftina. Restaurantele Warung sunt modeste, ieftine si de obicei sunt afaceri de familie. Dar incrercati sa le gasiti pe cele autentice si nu pe cele facute pentru turisti pentru a savura autentica gastronomie locala.
In mod normal v-am recomanda sa calatoriti in oras folosind transportul public dar nu si in Bali. Scuterele sunt cele mai populare pentru cei care doresc sa se ’’plimbe ’’ in oras. Gasim si taxiuri si sunt foarte ieftine dar sunt doua tipuri de taxi. Bluebirds este taxiul oficial dar o sa gasim multe persoane cu semnul de taxi. Poate par periculoase dar singurul lucru negativ in acest este dat de faptul ca sunt mai scumpe pentru turisti in special.
Incercati pietele orasului in detrimentul magazinelor. Astfel, veti descoperi o lume plina de culori si materiale. Calitatea este slaba dar cu siguranta o sa va duceti acasa cu o piesa unica, dar nu uitati sa negociati.
Sunt foarte multe activitati de facut atat in apa cat si in natura. Puteti sa mergeti pe plaja sau in parcuri, va puteti intalni cu elefanti sau puteti mangaia maimutele.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.