Filmele anului 2019

2019 a inceput si, evident, cu anul nou apar si filme noi. In acest an, producatorii incerc sa ne aduca un sentiment de nostalgie, sa ne faca sa calatorim inapoi in timp. Apar filme din anii 90 refacute si inbunatatite. Noi, spectatorii o sa avem sansa de a judeca, daca productiile noi ating standardele asteptate. Apar numeroase filme refacute de compania Disney, in titlurile anuntate putem descoperi unele familiare. De exemplu Dumbo, Aladdin sau The Lion King.

Aladdin- Daca tot am adus vorba de Disney, Aladdin este un musical romantic, bazat pe filmul animat aparut in anul 1992. Diferenta este ca in noul film, apar personaje reale. Producatorul afirma ca  acesta este un pas indraznet si ne asigura ca nu o sa apare problema de ‘’whitwashing’’ , ce s-a propus in filmul Printul Persiei. Alan Menken, era cel care a conpus muzica si in filmul original.

The Lion King/ Regele Leu– Cunoastem cu totii desenul animat din copilaria noastra. Jon Favreau s-a gandit sa recreeze pentru noi filmul identic cu originalul care a aparut in anul 1994. Dupa filmul Cartea Junglei realizat in stil live-action, producatorul a creat si aventura lui Simba cu personaje reale. Simba aimprumutat vocea lui Donald Glover. Sean Bailey ne-a declarat ca o sa apara cateva din scenele celebre din animatie.

Avengers:Endgame/ Razbunatorii: Sfarsitul jocului– A patra parte dar si ultima din seria Avengers. Totodata este primul film din studioul Marvel, care din pacate, apare in cinematografe fara supravegherea lui Stan Lee. Actiunea incepe cu Tony Stark, cunoscut ca Iron Man. El este blocat in spatiu, in timp ce restul echipei Razbunatorii se pregateste pentru lupta finala cu Thanos, semizeul aspru, care a omorat jumatate din omenire. Ramane un mister daca echipa o sa invinga raul, o sa aflam din film.

Vezi si:  Avocat divort si partaj – Avocat Popa

POKÉMON: Detective Pikachu- Urmarind mascota companiei Pokemon, Pikachu si-a gasit o noua cariera. A aparut si jocul video numit Detective Pikachu, unde personajul nostru drag este un detectiv. Pikachu il ajuta pe tanarul Tim sa rezolve misterul tatalui dispărut. Cercetand, duo-ul descopera ca univesul lor fantastic este in mare pericol. Detective Pikachueste  primul film live-action din istoria companiei Pokemon.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.