Fresh Living Room

kirsten-living-straight-onMobilierul trebuie aranjat astfel incat sa beneficieze din plin de lumina calda ce patrunde prin ferestrele inalte.

Lumina – element principal in living room

Lumina invadeaza camera, eliminand necesitatea iluminatului artificial prin veioze/lampi. Draperii grele si in culori intunecate pot fi folosite pentru a diminua lumina ce patrunde in camera, creand o atmosfera intima.

Folosind culoarea verde

Folositi culoarea preferata intr-o camera, in diferite nuante, pentru a creea un decor ce va apartine intru totul. Nuante de verde au fost folosite in aceasta camera. Un verde pal al peretilor creeaza un fundal potrivit pentru verdele inchis al canapelei sau culorile mai vii ale pernelor. Maroniul comodei, precum si verdele crud al vazelor cu flori, completeaza paleta coloristica.

Formula simpla

Cand incepeti sa decorati camera de zi, incepeti cu elementele de baza reprezentate de fotoliile comfortabile si masuta de cafea. Daca nu va hotarati la un decor anume, pastrati neutrul in coloristica si stil. Apoi folositi-va de accesorii pentru a personaliza incaperea. In acest fel puteti schimba lookul camerei de cate ori aveti chef, fara investitii mari. Cu scaunele simple rosii, pernele verde crud de pe fotolii si florile proaspete din vaza, puteti creea usor o atmosfera de gradina varatica.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.