Campaniile SEO inca eficiente pentru promovarea afacerilor in online

seo

seoIn aceasta perioada, daca ai o afacere, oricat de mica ar fi aceasta, obligatoriu trebuie sa fii de gasit (si) pe internet, iar campaniile SEO sunt acelea ce te ajuta in acest sens.

A apus demult vremea cand a fi trecut in „Pagini Aurii” (format fizic) era suficient pentru a-ti promova business-ul, singurele operatiuni pe care le aveai de facut fiind acelea de a da un anunt gratuit sau platit in anuarul respectiv si apoi de a sta frumos la birou si sa astepti sa te contacteze aceia ce aveau nevoie de produsele sau serviciile tale.

Acum trebuie sa ai un site de promovare profesional, trebuie sa fii mereu la curent cu ce schimbari apar pe motoarele de cautare.

In mod eronat unii considera ca SEO deja e mort in 2016, ca este suficient pur si simplu ca sa ai continut valoros pe site-ul de prezentare si pe blogul tau profesional, sa ai un portofoliu extins de clienti fideli, pentru ca afacerea ta sa mearga struna si profitul sa atinga cote ametitoare.

Tehnicile SEO inca sunt actuale, mai ales daca atentia este focusata pe o pozitionare a brandului consecventa. Inclusiv cautarile audio si video depind in continuare de cuvintele cheie, la fel ca si cautarile de continut scris unic si cu adevarat util internautilor.

Campaniile SEO sunt mai putin costisitoare decat promovarea agresiva pe retelele de socializare, deoarece prezenta pe motoarele de cautare reprezinta fundamentul, in timp ce prezenta pe Facebook, de exemplu, este aparenta (imaginea pe care le-o sadesti in mintea potentialilor utilizatori cu privire la afacerea ta).

Mentalitatea clientilor s-a schimbat radical in intreaga lume, acum 80-90% dintre acestia cauta informatii pe net inainte de a face o achizitie, iar tendinta este de crestere continua, pe masura ce accesul la internet devine un lucru obisnuit in zilele noastre.

Vezi si:  IBM lanseaza quantum computing textbook

Telefoanele inteligente au facut si ele ca sa se schimbe felul de a cumpara al consumatorilor, care isi cauta produsele, magazinele online favorite direct de pe mobil, mult mai usor si mai frecvent, fiind vorba de dispozitive la purtator, spre deosebire de calculatoarele de birou sau chiar de laptop-uri, mai dificil de accesat.

Cu fiecare actualizare al algoritmului, Google și alte motoare de cautare isi schimba modul in care „se uita” la site – urile web.

Concurenta investeste in continuare in SEO. Trebuie sa tii si tu pasul cu ea!

Prin campanii SEO profesioniste se poate obtine in mod cert: cresterea vanzarilor, cresterea vizibilitatii generale a site-ului, cresterea volumului de trafic, castigarea unor noi segmente de piata.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.