GENEVA INTERNATIONAL MOTOR SHOW 2020 – GROUPE RENAULT: OFENSIVA ELECTRICA

Renault, mobilitate electrica pentru toti, astazi si maine

Renault isi va dezvalui masina conceptuala electrica MORPHOZ, ilustrand viziunea sa asupra mobilitatii de maine. Acest vehicul ofera o adaptare personalizata la nevoile, dorintele si utilizarile fiecarei persoane pentru a extinde toate limitele. Prezinta o noua familie de modele electrice Renault care vor ajunge in anii urmatori.

Renault va prezenta un stand 100% electrificat in zilele de presa cu o gama completa de 8 vehicule, inclusiv premiera mondiala a noului Twingo Z.E.

In calitate de pionier al vehiculelor electrice, Renault isi valorifica expertiza si continua sa-si electrifice gama printr-o oferta inovatoare si exclusiva de propulsie hibrid si plug-in, numita E-TECH pe trei dintre modelele sale emblematice: Clio, Captur si Megane Estate. Noul plug-in Megane Estate E-TECH va fi prezentat pentru prima data la Salonul Auto de la Geneva.

Pentru a raspunde diversitatii asteptarilor, inclusiv a profesionistilor, Kangoo Z.E. Conceptul va face o revenire majora. O masina de spectacole urbana si electrica, anunta reinnoirea gamei Kangoo in 2020.

O sesiune de intrebari cu privire la electrificarea Groupe Renault va avea loc pe 3 martie, la ora 15:15, pe standul Renault (Sala 4) (locuri limitate, disponibile doar prin invitatie).

Revolutia electrica a Daciei cu cea mai accesibila masina 100% electrica de pe piata
Dacia deschide un nou capitol si isi incepe revolutia electrica. Fidel istoriei sale de „gamechanger auto”, Dacia intra pe piata electrica si va prezenta un showcar 100% electric. O revolutie care valorifica experienta de peste 10 ani a Grupului Renault in domeniul mobilitatii electrice.

Fiind singurul producator auto care ofera o gama de benzina si GPL cu combustibil, numit ECO-G, pe intreaga gama de autoturisme, Dacia va prezenta noul motor Tce 100 ECO-G. Pentru a marca a 15-a aniversare a marcii in Europa, Dacia va prezenta, de asemenea, un aniversar limitat.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.