Gmail: cum activezi gratuit interfata Google Workspace pe versiunea web

Google tocmai a anuntat ca noua interfata Google Workspace este acum disponibila gratuit pentru toti detinatorii unei adrese Gmail. In acest tutorial rapid va explicam cum puteti activa noua interfata Google Workspace pe versiunea web de Gmail.

In mod normal, Google Workspace este un serviciu cu plata cu oferte de abonament care pornesc de la 4,68 euro pentru editia mai ieftina si 9,36 euro pentru editia Business Starter la 15,50 euro pentru editia Business Plus. Google Workspace, cunoscut pe vremuri sub denumirea de abonament G Suite este dedicate companiilor, indiferent de marimea acestora. Ideea este aceea de a propune mai multe optiuni si servicii care favorizeaza munca in echipa, fie pentru a organiza reuniuni sau pentru a colabora.

Toate pachetele Google Workspace include oa dresa de email personalizata cu numele de domeniu al companiei. Or, pe data de 14 iunie 2021 Google a anuntat ca orice Google Workspace este disponibil pentru toata lumea care are un cont de Google. Acest lucru nu include achizitionarea numelui de domeniu insa devine posibila activarea Google Workspace in Gmail.

Activarea acestei noi interfete este extrem de facila, cu conditia sa cunosti etapele potrivite:

– Du-te la roata dintata dreapta sus, pana la stanga avatarului tau;
– Da click pe Vezi toate setarile;
– Acceseaza Conversati si Intalniti-va;
– Activeaza optiunea Google Chat;

Aceasta setare este cea care va trimite contul tau de Gmail spre interfata Google Workspace. Google Chat va inlocui acum complet Google Hangouts. Noul Google Chat concentreaza toate functionalitatile Google Workspaces. Mai practica, aceasta interfata ofera mai multa claritate dar si mai multe optiuni pentru a colabora in echipa. Dupa ce ai bifat activeaza optiunea Google Chat da click pe Inregistreaza modificarile. Ti se va afisa un asistent. Urmeaza-l pentru a descoperi tot ce se schimba cu noua interfata Google Workspace.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.