Harti GPS online

Daca ai masna cu siguranta ca ai nevoie si de harti pentru GPS, mai ales ca unele aparate GPS se vand fara harti preinstalate. De aceea am creat o pagina speciala, cu un atasament pe FaceBook, care va veni in ajutorul tuturor acelora care au nevoie de o harta gratuita (asa cum stiti site-urile ce oferta harti GPS free au si sectiunea Download Map).

Harti GPS Garis

Stim cu totii cat de importanta este o harta pentru GPS, dar cand harta este si actualizata la zi, pentru Romania inseamna enorm. De cate ori nu v-ati intrebat pe unde este mai comod de ajuns din punctul A in punctul B, pentru a evita ambuteiajele?

Harta Romaniei pentru GPS in format 3 D este acum disponibila, actualizata la zi pentru anul 2013, luna august. Iata de ce va propunem sa ne spuneti daca detineti o astfel de harta si sunteti dispusi sa o cedati in mod gratuit membrilor Free GPS Maps. Nu trebuie decat sa spuneti ce harta aveti, pentru ce tip de GPS este si atat.

Sparg eu primul ghiata, pun la dispozitia oricui doreste harta Republicii MOldova si hatraUngariei pentru GPS Garmin. Momentan nu mai am nevoie de aceste harti, iar GPS-ul s-a vandut fara harata in Cehia. Deci, stiti cum se spune, primul venit, primul servit!

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.
Harti GPS Gratis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *