Idei mari pentru spatii mici

mobilarea-spatiilor-miciNu trebuie sa fiti un designer cu experienta pentru a crea un decor stilat intr-un spatiu mic. Cu cateva mici trucuri, puteti crea un spatiu intim plin de stil si eleganta. Examinati atent toate piesele din spatiu si eliminati ce nu aveti nevoie. Faceti ordine si eliberati astfel o mare parte din spatiu. Masutele mici pe care sunt asezate doar unul, cel mult doua accesorii, creeaza un mediu cald si placut.

Multifunctional

Spatiile nu trebuie sa fie limitate la denumirea stricta pe care o poarta – bucataria de exemplu poate fi la fel de bine un birou, un spatiu unde se poate aduna toata familia sau un mic loc de joaca pentru copii. Dati o latura multifunctionala spatiilor mici si beneficiati astfel de utilitate intr-o singura locatie.
Amintiti-va de al cincilea si al saselea perete

Culorile intense si paleta coloristica puternic contrastanta pentru podea si tavan pot face ca spatiile mici sa apara si mai mici. Folositi culori intense, tari, doar pentru podea, restul peretilor, inclusiv tavanul, vopsiti-le in culori deschise, pastelate.

Puneti mobilierul la treaba

Alegeti mobilier multifunctional, care serveste mai multor scopuri, cum ar fi un scaun care poate fi folosit ca spatiu de depozitare si loc de stat jos in acelasi timp, piese otoman mari care folosesc ca masuta de cafea si loc de relaxare sau masute de bucatarie ce pot folosi ca si birou sau loc de joaca.

Cu doar cateva trucuri simple, puteti deschide spatiile mici si puteti crea o camera comfortabila si functionala.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.