Ești blogger? Atunci îți trebuie laptop!

acer-aspire-one-2Îți trebuie pentru cã vrei sã te exprimi pe loc, exact atunci când se întâmplã ceea ce vrei sã le spui celor care te citesc. Îți trebuie pentru cã vrei sã scrii din tren, din avion sau din vârful muntelui când te duci cu prietenii. Îți trebuie pentru cã ești comod și n-ai chef sã te așezi întotdeauna pe același scaun în fața desktopului. Câteodatã îți vine inspirația în pat, în baie, în bucãtãrie, când ești la o terasã, la școalã, sau la metrou, când mergi pe stradã, când te plictisește filmul pe care-l urmãrești la cinema. Iar dacã aștepți pânã sã ajungi în fața calculatorului, ideea – care ți se pãrea atât de bunã – se spulberã fãrã vreo șansã de recuperare.

Așa cã, þie ca și blogger (și aici mã refer generic la ambele sexe) îți trebuie cu siguranțã, de urgențã, un laptop. Iar laptopul îl poți cumpãra, fãrã prea multe bãtãi de cap, de la quickmobile.ro.

Pentru bloggerii cu buget redus, recomand un ACER ASPIRE ONE D255. La doar 1049 de lei, e tot ce-ți trebuie ca sã-þi iasã bine articolul spontan: are 24 de milimetri grosime și doar 1 kilogram! Adicã nici nu-l simți (nici dacã ți-l furã). Apoi, procesorul ATOM N455 la 1660 MHz zbârnâie de-a dreptul dacã nu instalezi toate prostiile. Iar ecranul de 28 de centimetri cu luminozitate ridicatã îți oferã posibilitatea de a scrie un articol de succes chiar și dacã-ți bate soarele direct în spate. În plus are cam de toate: Card reader, Web Cam, Wireless etc.

Și pentru cã trebuie sã intri și tu odatã în legalitate, laptopul ãsta vine cu sistem de operare preinstalat: Microsoft Windows 7.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.