Mobila la reducere: planuri pentru a cumpara mai ieftin

V-ati hotarat sa va reamenajati casa si v-ar placea sa gasiti mobila la reduceri : nu va grabiti sa cumparati, chiar daca este mai ieftina! Cautati solutiile adecvate pentru a verifica daca piesele de mobilier se afla in stare buna, daca prezinta garantie si daca sunt rezistente. Puteti alege fara griji mobilier din materiale de substitutie, la preturi mici, insa asigurati-va ca acesta va rezista in timp si ca este de calitate. De asemenea, nu cumparati de oriunde, verificati provenienta acestora.

Comparati firmele de distributie

– Estimati distribuitorii: alegeti lanturile de magazine care comanda cantitati mari de mobilier si care pot sa-si permita sa afiseze reduceri de preturi. Profitati de acea perioada a anului cand se fac lichidarile de stock, afisand oferte promotionale.

– Pe Internet: o alta solutie este sa va faceti cumparaturile pe web. Pretul produselor este de obicei mai mic caci cumparaturile online permit reducerea stockurilor si costurile salariale. Faceti un tur al site-urilor cu tarife preferentiale, dar asigurati-va, inainte de a face comanda, ca va ofera garantii sigure: timpul de livrare, plata sigura, etc.

Piedicile care trebuie evitate cand doriti sa cumparati mobila la reduceri : verificati daca pretul nu a fost scazut din cauza unei deteriorari a mobilei, in acest caz nu veti face cine stie ce afacere. In orice caz, daca cumparati de pe Internet, verificati daca poza corespunde, vanzatorul are obligatia de a va furniza modelul identic celui reprezentat. In caz contrar, atentie la surprizele neplacute!

Alegeti materiale de substitutie

O mobila din lemn masiv, sau din marmura este mai scumpa, din cauza raritatii materialelor utilizate. Pentru bugetele mai mici, exista materiale de substitutie pentru a obtine un aspect similar. Ganditi-va la ceramica sau la lemn laminat colorat, pentru a inlocui granitul sau nucul si stejarul.

In acelasi timp, evitati sa alegeti materiale dificil de curatat (metalul sau sticla care dezvaluie imediat urmele) si fiti atenti sa luati pentru mobilierul dumneavoastra exterior numai materiale care sa nu putrezeasca (lemn exotic, plastic).

Sfaturi Info-Ghid :

Inainte de a cumpara mobila la reduceri, asigurati-va de calitatea materialului folosit, mai ales daca acesta este un material de substitutie, si nu cumparati decat mobilier cu termen de garantie.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.