Lenovo dezvaluie noile sale laptopuri Lenovo Legion 7i si Lenovo Legion 5i

Lenovo anunta o reimprospatare a gamei sale de laptopuri pentru gaming, adica Lenovo Legion 7i si Lenovo Legion 5i.

In aceasta perioada de izolare, gamerii se pot dedica in totalitate activitatii lor preferate, jocurile online. Si, pentru asta, ai nevoie de un PC puternic si performant. Avand un PC de gamer vei reusi sa progresezi mai usor si mai repede. Pe acest segment, Lenovo a inceput sa mizeze de o buna perioada deja, odata cu lansarea laptopurilor din gama Legion. Si marca tocmai a anuntat noi editii actualizate si modernizate.

Lenovo Legion 7i si Lenovo Legion 5i editia 2020. Pentru a-si actualiza noile modele, Lenovo a decis sa integreze noua placa video NVIDIA GeForce RTX 2080 Super cu Max-Q Design. Acesti noi veniti in gama vor beneficia in egala masura de noua tehnologie NVIDIA Advanced Optimus. O tehnologie care imbunatateste eficienta bateriei. Astfel, aceasta tehnologie detecteaza dinamic sarcinile delucru pe care le poate avea placa video. In functie de sarcina, se foloseste sistemul IGP sau placa video NVIDIA. Acest lucru are drept scop limitarea resurselor si pastrarea autonomiei bateriei.

Procesoare mai puternice in egala masura. Efectiv, Lenovo nu se opreste la simpla evolutie a placii video in ceea ce priveste noile sale modele Legion 7i si Legion 5i. Acestea vor fi echipate in egala masura cu ultimele procesoare mobile Intel Core seria H, de a 10 a generatie. Procesoare noi care vor fi in masura sa furnizeze mai multa viteza de calcul pentru gameri si sa evite lag-urile. Laptopurile Lenovo Legion 5i si Lenovo Legion Y540 cu optiunea placa video RTX 2060 vor fi disponibile incepand cu pretul de 999 de dolari. Legion 7i si Legion Y740 cu optiunea placa video RTX 2070 vor fi disponibile incepand cu pretul de 1199 de dolari.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.