Anuntul: „certificate ISO – Avem Cel Mai Bun Pret la Certificate ISO” m-a atras

Audit-Pre-certificare

Audit-Pre-certificareDevenisem un manager nervos, fiindca nimic nu mai mergea in firma. De fapt eram coplesit de dublul rol, acel de patron si manager al fabricutei de lactate. Luam laptele direct de la ferma cu cisterne speciale si il prelucram, nu invatasem inca sa ma inchid in birou, cand sunt nervos si sa astept sa ma calmez, fara sa ma vada angajatii mei asa.

Este un semn de mare slabiciune sa iti iesi din fire si sa te arati depasit de situatie. Lucrurile nu mergeau deloc bine la firma mea si ca esecurile sa curga unul dupa celalalt, m-am inscris la licitatia pentru programul ”Cornul si laptele” sa livrez lactate la scolile din zona mea.

-Mai intai sa va faceti bine temele, mi-a spus zambind ironic functionarul care facea inscrierea, in timp ce imi analiza dosarul, si apoi reveniti! Nimic nu va recomanda sa va incredintam o misiune atat de importanta.

M-am inrosit, am inghitit in sec si am simtit ca intru in pamant de rusine. Dar nu ma las usor invins, de aceea mi-am fagaduit ca anul viitor voi castiga licitatia.

De cele mai multe ori tot raul este spre bine, dupa cum spune un proverb si asa a fost si in cazul meu. Mi-am dat seama ca internetul este sansa de a-mi salva afacerea si am inceput cautarile. Mi-am propus sa citesc toate anunturile si sa dau click pe ele, poate gasesc solutia de redresare.

Consider binecuvantata clipa in care am dat de anuntul: certificate ISO – Avem Cel Mai Bun Pret la Certificate ISO si denumierea certificare iso mi-a starnit interesul. Nu stiam ce inseamna, nu mai auzisem pana atunci acest termen si am dat o cautare pe internet. Internetul te lamureste in cateva secunde.

Am gasit explicatii pe inteles, care m-au satisfacut pe deplin. Iata ce am citit:

-detinerea certificarilor iso este obligatorie pentru inscrierea la licitatiile organizate de stat. Dosarele firmelor nu sunt acceptate, fara aceste documente. Cu cat un licitator detine mai multe certificari, cu atat i se dubleaza sansele de a castiga.

Inca ma usturau vorbele doamnei care mi-a respins dosarul, dar zambetul amar marca trecere la o alta faza. Ma vindecasem si hotarasem sa fac tot ce tine de mine, sa castig licitatia si sa-i demonstrez ca s-a inselat, cand mi-a lipit eticheta aceea negativa.

-certificarile iso sporesc gradul de incredere al firmelor mari din tara si din strainatate, prin urmare ma puteam dezvolta, dupa ce le obtineam.

-certificarile iso inseamna sporirea productivitatii, economisirea materiilor prime, comportament prietenos fata de mediu, iar toate acestea inseamna progress, mai multi bani, posibilitatea de a ajunge in topul celor mai bune firme de profil.

Suna bine tot ce aflasem si sosise timpul sa ma intorc pe site-ul unde vazusem anuntul. Mi-a fost teama ca acele certificari sa nu coste o avere si sa nu mi le pot permite. Mi-am invins teama si am intrat hotarat pe site-ul firmei Certificareiso.ro. M-au primit frumos cu mesajul: ”Pana la sfarsitul lunii toate certificarile sunt la jumatate de pret. Va garantm cel mai mic pret de pe piata la toate certificarile!”

Am scapat de grija financiara, dar a inceput sa imi fie teama de procedurile sofisticate in urma carora imi imaginam ca se obtin certificarile. Am citit informatiile de pe site cu atentie si mi-am dat seama ca operativitatea este la ea acasa in acest loc.

Obtinerea certificarilor se realizeaza in trei etape simple si costa cu 50% mai putin, prin urmare trebuie sa aleg doua-trei tipuri.

Iata ce are de facut fiecare manger care doreste certificari iso:

1. Solicita oferta telefonic, prin e-mail sau prin completarea formularului de pe site.

In aceasta etapa se ofera si consultanta la cerere, mai ales cand solicitantul nu stie ce tip de certificare sa ceara si care se potriveste mai bine domeniului sau de activitate. Tot specialistii de la firma amintita te ajuta sa combini doua certificari diferite, sa ai acoperite in cat mai multe domenii.

2. Se trece la intocmirea cu operativitate a documentatiei. Solicitantul trebuie sa puna la dispozitie emitatorului actele cerute.

3. Emiterea certificarii alese in cel mai scurt timp de la solicitare.

Totul a decurs conform informatiilor de pe site si specialistii de la Certificareiso.ro m-au ajutat sa identific sectorul cu probleme si sa le rezolv elegant. Acum lume vine cu zambetul pe buze la fabrica de lapte. Nimeni nu mai lasa apa curgand la baie sau lumina aprinsa. Ne comportam unii cu altii de parca am fi intr-o familie, iar productia a inceput sa creasca.

Am diversificat produsele si am extins fabrica, fiindca toate aceste certificari se concretizeaza in cresterea beneficiilor si a productivitatii, in sporirea numarului de clienti si cresterea increderii in angajatii lui a mangerului si a salariatilor in managerul si in patronul lor.

Este mult mai bine acum si ne facem temele pentru licitatia din toamna pe care nu avem voie sa o pierdem. Observati ce transformare a mentalitatii au produs certificarile? La inceput vorbeam la persoan I, numarul singular, acum spun „noi”, ”sa facem”, „sa castigam”, „ne pregatim”.

Firma care ne-a eliberat certificarile ne-a invatat sa ne comportam ca o echipa, daca dorim sa castigam.

Sfatuiesc orice manager dezamagit de modul in care merge situatia la firma lui, sa solicite eliberarea mai multor certificari iso, fiindca va observa imediat schimbarile in bine.

Totul merge ca pe roate la fabrica de lapte si toata lumea este pe deplin multumita.

Nu mai stati nicio secunda fara certificari iso, fiindca pierdeti enorm si acesta este drumul viitorului si al succesului!

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.