Lifting facial – ce sa luati in considerare inainte de a alege sa faceti aceasta procedura

LIFTING-FACIAL-3Industria filmului este plina de imagini inainte si dupa cativa ani. Observa, cel mai adesea, diferente foarte mari. Iar procedurile cosmetice sunt o parte bine acceptata a lumii glamour. De la injectii in buze si https://www.dr-renert.com/lifting-facial, la rinoplastii si augmentari ale sanilor, oamenii, si in special femeile, cauta intotdeauna modalitati de a inversa procesul de imbatranire. Printre aceste proceduri cosmetice se numara, cum aminteam mai sus, liftingul facial, cunoscut ca si facelift, o procedura care va lasa cu pielea “ca noua”.

Ce este un facelift?

Numita medical rhytidectomie, un facelift este o interventie chirurgicala care implica strangerea sau redresarea pielii de pe maxilar si gat. Interventia chirurgicala indeparteaza excesul de piele facial si intareste tesuturile subiacente prin care fata sufera o usoara remodelare. Indepartarea acestui exces de piele ofera fetei un aspect mai tanar si mai proaspat.

Care sunt diferitele tipuri de facelifts?

Exista mai multe tipuri de facelifts. La cabinetul medicului Dr. Renert pot fi efectuate un numar mare de proceduri:

1.Liftingul facial cu Botox sau Dysport. Botoxul mai este cunoscut si ca toxina botulinica. Botoxul, prin injectare, va opri sau bloca anumite semnale nervoase. Muschii nu se vor mai contracta datorita acestui blocaj. Ridurile vor fi mai netede si fata va avea un aspect intinerit. Un tratament cu Botox se poate face pe loc. Este extrem de simplu de realizat si consta in injectarea locului unde se regaseste problema care ne da batai de cap. Nu este necesara anestezia, deoarece durerea este minima. Asta pentru ca acele sunt fine, de mici dimensiuni. Medicul va decide de cate injectari este nevoie pentru a scapa de problema ridurilor. In general, injectarea de Botox se va folosi in zona sprancenelor, in jurul ochilor, pe frunte, zona nasului sau a buzelor. De asemenea, in cazul in care exista anumite asimetrii in oricare parte a fetei, medicul va folosi tot Botox. In plus, nu trebuie sa stati in spital, putand relua destul de repede activitatile. Desigur, trebuie pastrata o igiena conform indicatiilor medicului. Efectele Botoxului vor aparea la ceva timp dupa injectare. Daca apar unele sangerari,s a stiti ca este normal. Pentru orice nelamurire, trebuie sa va adresati medicului.

2.Dysport este un alt tip de toxina botulinica. Aceasta a fost fabricata pentru prima data in Franta. Dysport se foloseste insa pentru ridurile fine. Asta insa nu va exonereaza de aplicarea tratamentului intr-un cabinet medical autorizat, precum cel a dr. Renert. Dozajul difera fata de injectarea cu botox. Efectele alergice pot fi dezastruoase, asa ca daca nu puteti folosi Botoxul sau Dyspot, nu apelati la procedura. Informati-va bine si consultati-va cu medicul inainte de a efectua procedura de mai sus.

3.Liftingul facial cu microfibre este mai este cunoscut si sub numele de lifting facial cu microfibre elastice de suspensie. Acest tratament este chirurgical. Totusi nu are aceleasi implicatii ca um tratament de mare anvergura. Se face cu anestezie locala, iar durerea si timpul de recuperare sunt minime adica de la 2-3 zile pana la maxim 2 saptamani in cazuri putin mai dificile. Prin acest tip de lifting facial se pot ridica sprancenele, fruntea, coltul ochilor, pometii, regiunile medii-faciale, barbia si se poate intinde conturul mandibulei.

4.Liftingul facial chirurgical este cel mai cunoscut si cel mai vechi practicat. Fiind o interventie chirurgicala in excelenta, acesta se face sub anestezie generala sau totala. Pentru ca se folosesc cele mai noi tehnici, nu vor ramane cicatrici. Consultatia este obligatorie cu ceva timp inainte. Inainte de a se recurge la aceasta interventie, trebuie respectate anumite reguli cum ar fi sa nu fumati cu cel putin 1 luna inainte de interventie si mai mult de 2 saptamani dupa. Trebuie, de asemenea, sa nu luati medicamente de tip anticoagulante. Analizele generale si, in unele cazuri, specifice, sunt obligatorii si se vor efectua cu o saptamana inainte de interventie. Recuperarea va dura mai mult.

Avand in vedere numarul de celebritati care urmeaza tratamente facelift, este usor sa o luam in considerare ca o procedura de rutina. Cu toate acestea, la fel ca toate interventiile medicale, trebuie rezolvate in mod corespunzator anumite probleme si trebuie acordata ingrijire. Deci, daca aveti in vedere sa apelati la un lifting facial, iata ce trebuie sa stiti:

-Cand vine vorba de proceduri cosmetice, este important sa stiti la ce va “inhamati” si sa pastrati asteptarile realiste cu privire la rezultatele acestei proceduri.
– Evitati alcoolul, drogurile, tigarile (asa cum am subliniat mai sus) si consumul de diluatori de sange, cu doua saptamani inainte si dupa interventia chirurgicala.
-Discutati cu medicul toate probleme de sanatate pe care le aveti. Pot exista anumite impedimente in ceea ce priveste o astfel de procedura si, daca nu sunteti sinecere cu medicul, este posibil sa aveti unele complicatii.

Post-chirurgical, practicati protectia adecvata impotriva soarelui si a prafului. Nu doriti sa va alegeti cu o infectie. Evitati utilizarea machiajului. Cu toate acestea, daca trebuie sa folositi, asigurati-va ca este aprobat de medicul dumneavoastra. Odihniti-va mult. Luati-va o mica pauza dupa interventia chirurgicala pentru a va asigura ca corpul dvs. are timp sa se vindece si sa se recupereze. Luati toate medicamentele prescrise si trebuie sa va asigurati ca mentineti un canal de comunicare cu chirurgul pentru a va asigura vindecarea corecta. Dormiti intr-o pozitie sustinuta, puteti face acest lucru folosind o perna speciala.

Ca pentru toate procedurile medicale, este important sa mergeti la un medic autorizat si cu experienta, precum Dr. Renert. Rezultatele vor fi peste asteptarile dvs.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.