Noua oferta UniCredit de Black Friday

Noua oferta UniCredit de Black FridayUniCredit a lansat o campanie de Black Friday care implica trei oferte speciale exclusiv online.  Aceasta renumita campanie include o oferta tranzactionala de cont curent si servicii atasate cu zero costuri  pe viata pentru primii 1000 de clienti noi. Pe langa aceasta oferta mai sunt disponibile alte doua de creditare , mai exact , una de credite de nevoi personale si cardurile de credit UniCreditCard Principal si Premium oferite de UniCredit.

Sorin Dragulin , Director Produse si Segmente in cadrul Diviziei de Retail UniCredit Bank a declarat „Pe data de 15 noiembrie, de Black Friday, vom oferi consumatorilor, pentru al doilea an la rând, posibilitatea de a beneficia de servicii financiare de la UniCredit în condiţii avantajoase. Bazându-ne pe succesul campaniei de anul trecut, am decis să eliminăm sau să reducem, pentru participanţii la campanie, anumite costuri sau comisioane aferente produselor bancare de cel mai mare interes în rândul consumatorilor: contul curent, cardurile de credit şi împrumuturile pentru realizări personale fără ipotecă”.

   Iata ce implica aceste oferte financiare

Campania este disponibila doar online si doar pe data de 15 noiembrie intre orele 09:00 – 17:00 si are un numar limitat de oferte.

Oferta tranzactionala de cont curent este disponibila doar pentru primii 1.000 de clienti care nu au sau nu au avut un cont curent UniCredit inainte de 15.11.2019.

Primii 200 de clienti  care aplica online pe data de 15 noiembrie pentru un Credit  de Nevoi Personale sau pentru Refinantare vor beneficia de o dobanda speciala de 6.99%/an. Aceasta oferta se aplica pentru orice suma finantata intre 1500 lei si 100.000 lei.  In conditiile in care iti faci o asigurare de viata cu prima unica de 0.15% din valoarea creditului inmultit cu perioada de creditare.

Mai mult de atat primele 200 de persoane care aplica online pentru un card de credit UniCreditCard Premium sau Principal pot primi un card cadou de 200 lei. Click aici pentru mai multe detalii cu privire la aceasta oferta atat de avantajoasa.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.