Noua SKODA Octavia – Review

Noua ŠKODA Octavia a obţinut cinci stele la Euro NCAP, iar acest lucru nu ar trebui sa ne mire, caci desi stiam deja ca ŠKODA Octavia este o masina buna, noile imbunatatiri aduse o claseza in fruntea clasamentului la categoria din care face parte.

Noua SKODA Octavia

Un salt calitativ deosebit s-a inregistrat la capitolul siguranta pasagerilor, astfel atat adultii cat si copii sunt acum mai in siguranta la bordul noii versiuni de SKODA Octavia, mai ales prin sporirea numarului de airbag-uri, pana la noua. Atat masurile active dar si cele pasive, legate de siguranta in trafic au sporit, sistemul de franare automata Multi Collision Brake, Front Assistant si Driver Activity Assistant fiind noutati prezente pe noua SKODA Octavia.

Euro NCAP a acordat numarul maxim de stele pentru versiunea din acest an al berlinei ŠKODA Octavia, ceea ce probabil va contribui in mare masura la numarul de unitati vandute. Raportul calitate pret a crescut cu aceasta ocazie, mai ales ca in dotarile standard intra cum obligatoriu pentru tarile din UE si sistemul de control electronic al stabilităţii (ESC).

Centurile de siguranta cu prindere in trei puncte fac si ele parte din dotarrea standard oferita de ŠKODA Octavia, la care se mai adauga airbag-urile laterale pentru locurile din spate si airbag-ul pentru protectia genunchilor soferului .

Vanzarile din anul 2012 s-au cifrat la aproximativ 939.200 autovehicule, foarte aproape de a atinge milionul de unitati vandute pe intreg mapamondul. Daca va decideti sa achizitionati o masina noua, nu evitati reprezentantele SKODA, merita de luat in seama noua lor oferta.

Cauta pe www.DexOnline.net orice cuvant sau expresie pe care n-ai inteles-o in articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *